Úgy tűnik, hamarosan foroghat a Shazam! 2. része

0
357
Úgy tűnik, hamarosan foroghat a Shazam! 2. része
Úgy tűnik, hamarosan foroghat a Shazam! 2. része

Zachary Levi beszélt egy interjúban arról, hogy jól halad a forgatókönyv és hamarosan a forgatások is elrajtolhatnak, elkészülhet a Shazam! 2. része.

A bevételi adatok látva és a sikert érzékelve nem is igazán volt kérdés, hogy a Warner szeretné elkészíteni a Shazam! 2. részét. Sőt, egyes értesülések arról szóltak, hogy ezt már alapvetően korábban eldöntötte a stúdió, persze az esetleges sikertől függővé téve a végleges döntést. A siker viszont nem maradt el, így zöld utat kaphat az újabb rész.

Ami külön öröm ebben, hogy azért úgy tűnik a DC filmesuniverzuma rátalált a helyes útra.

Korábban ugyanis az univerzumépítgetést úgy képzelte a stúdió, hogy a legkedveltebb hőseiket egy filmbe zsúfolták, hogy megmentsék a világot. A végeredmény viszont javarészt kudarcba fulladt, többször is. A döntés pedig ezt követően az lett, hogy a hősök szólófilmekben mutathatják meg magukat. Ez a csapás pedig egyelőre működik.

A Wonder Woman siker volt, hamarosan érkezhet a folytatás, de nem titok, hogy már a harmadik rész előkészületei is zajlanak. Az Aquaman szintén népszerű lett, ott is a folytatást rebesgetek, ráadásul az Ároklakó lények egy horror beütésű spin-offban is kibontakozhatnak. A Shazam! sikere pedig szintén nem volt kérdés.

Zachary Levi az AP News-nak úgy nyilatkozott, hogy Henry Gayden, aki az első rész szkriptjét is készítette, már vészesen körmöli a folytatást. Hozzátette, hogy ha minden jól halad, akkor 2020 tavaszán, de legkésőbb nyár elején neki is láthatnak a munkálatoknak. Ennek okán pedig joggal feltételezhetjük, hogy 2021 nyarán akár már meg is érkezhet a végeredmény a mozikba.

Az egyelőre még kérdéses, hogy a rendezést kivezényelheti. Bár David F. Sandberg jelezte, hogy ő szívesen visszaülne a rendezői székbe. Ráadásul mivel sikeres munkát adott ki a kezei közül, talán a stúdiónak sem lesz ellenére az ötlet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here