Russell Crowe teljesen bekattan az Unhinged előzetesében (trailer 1-2)!

0
694

A tengerentúli mozik újranyitásának egyik nagy dobása lehet Russell Crowe ú filmje. Az Unhinged előzetes az biztos, hogy bőralámászó izgalmakat ígér!

Nagyon érdekes kérdés, hogy a koronavírus-járványt követően miként indulhat be a mozis élet. Nyilván a vetítések hamarosan elkezdődhetnek és ezen a téren egyre biztatóbb a helyzet. Azonban az is fontos kérdés, hogy az emberek mernek-e majd moziba menni vagy egy ideig szanálják az efféle kalandokat.

Érdekes kérdés, mindenesetre a tengerentúlon július 1-én Russell Crowe egyik filmje lehet a tesztalany. Az Unhinged ugyanis a tervek szerint bemutatkozik, amint lehet. Ráadásul az előzetest látva egy olyan filmről van szó, amit kár volna kihagyni.

Egy izgalmas pszichológiai thriller lehet a végeredmény, amelyben Russell Crowe egy eszelős figurát alakít.

A történet amúgy elég faék egyszerűségű, de attól persze még bőven működhet a dolog. Caren Pistorius egy édesanyát alakít, aki kisfiával autózik éppen keresztül a városon, ám a dugóban kiszemeli őket a Russell Crowe által alakított pszichopata. Persze eleinte nem tűnik szörnyűnek a helyzet, ám  az édesanya elég csúnyán lekoptatja a fickót, aki úgy érzi, hogy elégtételt kell venni. Ráadásul semmitől sem riad vissza és bármire képes, hogy móresre tanítsa az anyukát és kisfiát.

Feszültséggel és akár akció jelenetekkel is megtűzdelt Unhinged előzetes tényleg jónak tűnik, Russell Crowe-nak pedig láthatóan jól áll ez a szerep is.

Unhinged előzetes #2. (Frissítés: 2020.08.13.)

A film forgatókönyvét Carl Ellsworth írta, aki a Disturbiát vagy az Éjszakai járatot is összehozta, de az új Az utolsó ház balra film vagy a Vörös hajnal is az ő nevéhez köthető – ráadásul a pletykák szerint ő készítheti el a Szörnyecskék 3. részének forgatókönyvét is.

A rendezést pedig a német Derrick Borte, az Eladó a családom direktora vezényelhette.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here