Robert Pattinson lesz az új Batman!

0
575
Robert Pattinson lesz az új Batman!
Robert Pattinson lesz az új Batman!

Hetek, de talán hónapok óta repkedett a pletyka, mely szerint Robert Pattinson lehet az új Batman. Eleinte talán furcsán néztük a kijelentés hallatán, most viszont kezdhetünk tényleg barátkozni a gondolattal!

A legfontosabb talán az, hogy Robert Pattinson neve kapcsán ne az Alkonyat-széria jusson eszünkbe. A színész mondjuk nem régiben úgy nyilatkozott, hogy ő szívesen bevállalna egy újabb részt is akár, de tegyük hozzá, hogy az elmúlt években bőven megmutatta, hogy színészileg sokkal több van benne egy fehérbőrű vámpírfiúnál.

Országúti bosszú, Jólét, Csillagok határán vagy a The Lighthouse – csak néhány film, amiben találkozhattunk a színésszel és zseniális alakítást nyújtott. Ezek fényében pedig már nem is annyira fura, hogy a Warner őt választotta a szerepre.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Ben Affleck visszavonulása után a rendezést megkapó Matt Reeves egy fiatalabb Batmanben gondolkozott. Több név is felmerült a produkció háza táján, de talán Nicholas Hoult és Robert Pattinson neve tűnt igazán biztosnak.

Állítólag mindketten részt vettek egy-egy meghallgatáson, ahol úgy tűnik Pattinson volt a meggyőzőbb. A Csillagok határán-t látva pedig ezen nincs mit csodálkozni. Danny Boyle rendező addig ment, hogy szerint Pattinson akár az új James Bond is lehetne, Daniel Craig búcsúja után.

Az új Batman-mozi a tervek szerint 2021. június 25-én kerülhet a mozikba. A forgatások kezdéséről még nem igazán érkezett hír, idén nyáron az előkészítés már biztosan gőzerővel zajlik, de lehet, hogy a forgatások végül majd csak a következő év elején indulnak.

A sztoriról sem sokat tudni, Matt Reeves interjúkból azért arra következtethetünk, hogy akár több ellenséggel is szembe kell majd néznie az új köpenyes hősnek. Másrészt pedig nagy hangsúlyt fektetne arra, hogy Bruce Wayne amolyan nyomozóként is megmutassa szaktudását, amire a képregényeknek bőven van példa, a filmekben viszont ezt a vonalat eddig javarészt hanyagolták.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here