Sokat sejtető és pörgős Pókember: Idegenben trailer érkezett!

0
557
Pókember: Idegenben trailer jelenetfotó.
Pókember: Idegenben trailer jelenetfotó.

Tom Holland idén többször is Pókember jelmezben igyekszik elvarázsolni a nagyérdeműt. A Bosszúállók: Végjáték mellett befut az új Pókember film is Jon Watts rendezésében.

Az egyik legjobb hír volt a képregényfilmes világból, amikor néhány éve a Sony úgy döntött, hogy egye fene, Pókember csatlakozhat a Bosszúállókhoz és a Marvel Filmes Univerzumához. Na, persze a stúdió nem csak jófejségből bólintott rá erre, nyilván busásan megéri nekik és a Disneynek is az üzlet, de mi nézők is nagyon jól jártunk.

Andrew Garfield ugyanis kiváló színész, ezt A fegyvertelen katonában bizonyította. Viszont az is tény kérdés, hogy Tom Holland Pókembere jobb. Ebben persze benne lehet az is, hogy a Marvel kicsit tényleg másként állt a Pókember témához, mint korábban a Sony.

A lényeg viszont az, hogy a végeredmény működik! De még mennyire, hogy működik! A Polgárháborúban és önálló filmjében is találkozhattunk a hálószövővel és természetesen a Bosszúállók: Végtelen háborúból sem maradt ki.

Jake Gyllenhaal a Pókember: Idegenben jelenetfotóján.
Jake Gyllenhaal a Pókember: Idegenben jelenetfotóján.

Az előzetes vagány, a sztori Londonban játszódik és újabb Marvel karaktert is kapunk Mysterio személyében, akit Jake Gyllenhaal alakíthat – ez szintén egészen jól hangzik.

A kérdés persze jogos, hogy Tom Holland akkor visszatér az életbe? Hiszen emlékezhetünk, hogy nem alakult tökéletesen a sorsa a Végtelen háborúban. Másrészről pedig azért sejteni lehetett, hogy tőle még biztosan nem búcsúzunk! Sőt, Kevin Feige elmondta, hogy a Pókember: Idegenben a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, igyekszik is tompítani kicsit az ott kialakult hangulatot.

Ja, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem csak Pókember, avagy Peter Parker éli túl a Bosszúállók 4. részét, hanem Nick Fury is, ez előzetesben ugyanis vele is találkozhatunk. Az mondjuk nem tudni mennyire lehet aggasztó, hogy a korábbi mentor, Tony Stark nem bukkan fel. Persze lehet ez csak a marketing része a dolognak.

Pókember: Idegenben teaser trailer:

Előző cikkKurszk (2018)
Következő cikkPókember – Idegenben (2019)
A Rádió 7-ben pörgetem a legfrissebb slágereket. A filmek iránti szeretetem már kisgyerek koromban kialakult, azóta se küzdöttem le ezt a fertőzést. Tőlem értesültök a legfrissebb filmhírekről ezen az oldalon. Ha a keményebb műfaj érdekel, akkor a Horror-Filmek.Hu weboldalon is megtalálsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here