Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Mátrix film?!

0
397
Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Mátrix film?!
Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Mátrix film?!

Hollywoodi pletykák szerint ismét mozgolódás van az új Mátrix film háza táján. Úgy tudni, hogy már a főszereplő, a forgatókönyvíró és a rendező is megvan!

Talán nem meglepő, hogy 2019-ben sem maradunk Mátrix pletykák nélkül. A filmmel kapcsolatos találgatások, a reboot vagy folytatás kérdése tényleg évről-évre előkerül. Ha mást nem, akkor Keanu Reeves-nél kérdeznék rá arra, hogy ő benne lenne-e egy új filmben.

Konkrétumokról viszont eddig nem érkeztek hírek. Sajnos ez alkalommal sem, de filmes berkekben most szintén egy új pletyka ütötte fel a fejét, ami ráadásul az eddigieknél komolyabbnak tűnik. Annak ellenére is, hogy a Warner nem erősített meg semmit.

Úgy tudni azonban, hogy a stúdió hamarosan tényleg új életet lehelhet a sztoriba. Állítólag Zak Penn (X-Men 2., X-Men: Az ellenállás vége, Bosszúállók, Ready Player One) már el is készült a forgatókönyvvel. Sőt a korábbi rendező páros egyik tagja, Lana Wachowski is vállalta a direktori feladatokat. Emellett pedig, ahogy 2017-ben, úgy most is arról hallani, hogy Michael B. Jordan kapja a főszerepet.

Arról is szó van, hogy az előkészületek már nagyon előrehaladott állapotban vannak, állítólag még az idei évben elkezdődhetnek a forgatások Chicagóban. Úgy tudni, hogy „Jégkrém Projekt” fedőnéven dolgoznak a filmen.

Azt hangsúlyoznám, hogy a Warner és az érintettek egyike sem erősítette meg ezen értesüléseket. Így aztán érdemes óvatosan kezelni a pletykákat. De ha már ilyen eszmefuttatások, akkor ne feledkezzünk meg valamiről. Keanu Reeves korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen visszatérne a Mátrixba, de csak abban az esetben, ha a Wachowski testvérek vállalják a rendezést. A pletyka szerint mondjuk csak Lana lesz ott a fedélzeten, de ebből fakadóan talán az sem kizárt, hogy Reeves is kap valamilyen szerepet és Neo visszatér a vászonra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here