Ez lehet Marvel Kapitány szuperképessége, ami a Végjáték megoldását jelentheti!

0
653
Ez lehet Marval Kapitány szuperképessége, ami a Végjáték megoldását jelentheti!
Ez lehet Marval Kapitány szuperképessége, ami a Végjáték megoldását jelentheti!

Az talán nem titok, hogy Marvel Kapitány a szóban forgó mozis univerzum egyik legerősebb karaktere. Samuel L. Jackson most ezzel kapcsolatban árult el néhány fontos dolgot.

Már csak márciusig kell várnunk Marvel Kapitány első mozis jelenésére. Aztán alig egy hónap és Brie Larson szuperhőse ismét megvillan a vásznon a Bosszúállók: Végjátékban. Ez tulajdonképpen biztos így lesz, most pedig Samuel L. Jackson egy legutóbbi nyilatkozata alapján azt is joggal feltételezhetjük, hogy Marvel Kapitány lesz a kulcsa a Thanos elleni győzelemnek.

Az még számunkra is kérdés, hogy Jackson tényleg valós dolgot árult-e el a filmből vagy csak a bolondját járatja velünk. Lehet tényleg csak tréfál, mert komoly elszólásnak tűnik a nyilatkozata. Persze azért a Marvel Filmes Univerzumának más hősei is elkövettek már hasonló ballépést.

A színész az Entertainment Tonight-ban járt, ahol nyilván a Marvel Kapitány is szóba került és persze a szuperképességek mellett sem lehetett elmenni szó nélkül. Na, ezt figyeld!

Marvel Kapitány a moziverzum legerősebb karaktere. Pontosabban azzá válik majd Carol Danvers és Brie Larson.

A Végtelen Háborúban azért láthattuk, hogy a Bosszúállóknak elég kemény ellenféllel kell szembe nézniük. Szükségük van valakire, akinek az ereje Thanos erejéhez mérhető.

Egy bizonyos pontos pedig kiderül, hogy erre Marvel Kapitány mennyire alkalmas. Ő ugyanis a Marvel Filmes Univerzumában azon kevés személyek egyike, aki képes az időutazásra!

Ha ez valóban igaz, akkor tényleg jó esély van rá, hogy Carol Danvers a kulcsa mindennek.

Ezt talán eddig is lehetett sejteni. Egyrészt pontosan tudtuk, hogy nagyon fontos karakter lesz, ezt Kevin Feige is lenyilatkozta már korábban. Másrészt talán az sem véletlen, hogy most kerül majd elő, hiszen Marvel Kapitány esetében azért van egy kis kiesés. A filmje ugye 1990-es években játszódik, az eddigi filmekben pedig nem igazán találkoztunk vele. Persze lehet pontosan kiderül majd, hogy mi is történt vele az elmúlt időszakban.

Így aztán most úgy tűnik talán mégsem Hangya és a kvantumvilág hozhatja el a megoldást Thanos ellen, hanem Marvel Kapitány időutazással tudja helyre hozni a csettintés okozta károkat. Már persze, ha készpénznek vesszük Jackson nyilatkozatát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here