Vadiúj karakterposztereket kapott a Marvel Kapitány

0
931
Vadiúj karakterposztereket kapott a Marvel Kapitány
Vadiúj karakterposztereket kapott a Marvel Kapitány

Több új karakterposzter is érkezett a márciusban debütáló Marvel Kapitányhoz – köztük egy meglehetősen érdekes, amelyen egy cica látható – legalábbis azt hinnénk!

A titkolózó Disney-Marvel habár a nem sok mindent árul el a márciusi üdvöskének számító Marvel Kapitány történetével kapcsolatban, azért folyamatosan igyekeznek fenntartani az érdeklődést. Ez mondjuk talán annyira nem is nehéz dolog, hiszen a rajongók azért elég alaposan várják az első női főszereplőt felvonultató önállóm Marvel alkotást.

Mindenesetre a stúdió most néhány karakterposztert dobott be a közösbe, biztos, ami biztos alapon. – Természetesen Marvel Kapitányt is megcsodálhatjuk, Brie Larson jelmeze mintha valóban a képregényből lett volna átmentve, teljesen hozza az ott látott hangulatot – a színésznő meg csodás a szerepben. Igen, még így állóképen is, hát még a trailerekben!

Aztán Ben Mendelshon is felbukkan, bár őt aligha ismerjük fel – más kérdés, hogy az elmúlt időszakban azért rendre hasonló szerepekben találkozhattunk vele. Ő lesz a Skrullok vezetője, Talos, saját karakter plakátot kapott ő is.

Na, és van egy Jolly Jokerünk is, egy cica. Már legalábbis az ember azt hinné hirtelen felindulásból, hogy a képen egy macska látható. Az edzettebb képregényfanok viszont pontosan tudják, hogy egy Flerkenről van szó.

flerken
Flerken – Ezek a lények nagyon veszélyes, csápos lények, akik általában aranyos állatok képét veszik fel.

Ezek a lények nagyon veszélyes, csápos lények, akik általában aranyos állatok képét veszik fel. Goose alapvetően kezes bárány, ha a gazdival van, viszont ha idegenek kerülnek a közelbe, akkor képes ördögi lénnyé válni. Jó eséllyel ennek majd szemtanúi lehetünk márciusban.

Egyes rajongói vélemények szerint a „macskának” akár ahhoz is köze lehet, hogy Nick Fury a bal szemére megvakult. Szóval arra is készülhetünk, hogy ebben a kérdésben is okosabbak leszünk a Marvel Kapitány premierjét követően.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here