Így tér vissza Luke a Star Wars 9: Skywalker korában!

0
397
Így tér vissza Luke a Star Wars 9: Skywalker korában!
Így tér vissza Luke a Star Wars 9: Skywalker korában!

Azt már eddig is sejtettük, hogy Luke Skywalker az új trilógia harmadik részében is szerepet kap, most viszont az is kiderült, hogy miként tér vissza a vászonra a karakter.

Az utolsó Jedik, az új trilógia második felvonása, tulajdonképpen lezárta Luke Skywalker történetét. Nem mondhatjuk, hogy nem furcsa módját választották, de a döntés megszületett, a jelenet elkészült. Luke eggyé vált az erővel és meghalt.

Azt viszont az elmúlt hónapokban már megtudtuk, hogy a karakter ennek ellenére feltűnik majd a Star Wars: Skywalker korában, hiszen Mark Hamill részt vett a forgatásokon. A színészt a Gyerekjáték premiervetítésén kérdezték arról, hogy milyen formában találkozhatunk majd vele az új felvonásban, ő pedig nem volt rest elárulni ezt.

Tulajdonképpen a dolog annyira nem is meglepő ,sőt a franchise mítoszát figyelembe véve egészen kézenfekvő.

A színész a „különös aspektus” kifejezést használta a visszatérése kapcsán, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel hologramként találkozhatunk majd vele. Ez tényleg nem meglepő, hiszen Obi-Wan Kenobi, Yoda mester és Anakin Skywalker is visszatért már ilyen formában azt követően, hogy eggyé váltak az erővel. Így aztán Luke Skywalker helyzete is hasonló lesz.

Az AP Entertainment az interjúban egyébként arra is kíváncsi volt, hogy esetleg a későbbi folytatásokban ott lesz-e a színészt.

Ezt azonban Mark Hamill sem igazán tudta megmondani, azt mondjuk nem rejtette véka alá, hogy bízik abban, hogy ez az utolsó Star Wars film a számára. Meglepődni ezen sem kell, hiszen Mark Hamill többször nyíltan ostorozta már az új trilógiát, úgy fogalmazott, hogy a Skywalker korában kap egy lezárást a karaktere, de tény, hogy Erő-szellemként akár a folytatásokban is vissza tud térni, ha a sztori és a forgatókönyvírók ezt szeretnék.

Mark Hamill mellett az is biztos, hogy Carrie Fishert is láthatjuk majd az új trilógia zárásában, hiszen a korábban elkészült jelenetek közül néhányat mindenképpen felhasználnak a készítők.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én érkezik a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here