Később kezdik a Legendás állatok 3. részének forgatását!

0
545
Később kezdik a Legendás állatok 3. részének forgatását!
Később kezdik a Legendás állatok 3. részének forgatását!

Az eredti tervek szerint már nyáron akcióba lendült volna a stáb, ám most kiderült, hogy csak késő ősszel ugranak neki a munkálatoknak.

Nem kapott tökéletes kritikákat a Legendás állatok 2. része, ami végül meg is látszott a box office adatokon is. Az USA-ban 160 millió dollárt, világszerte összesen pedig 652 millió lett a dolog vége. Ez persze korántsem katasztrófa, de az első rész hasonló adatai 234 millió és 814 millió dollár, ami azért egy picit jobban cseng.

A Warner-nél viszont úgy tűnik, hogy igyekeznek tanulni a dologból és a következő rész forgatásait egy picit eltolták. A nyárra tervezett munkakezdés helyett, a stáb a tervek szerint majd csak október, november környékén láthat munkához. Ettől függetlenül azért egyelőre elképzelhető, hogy a 2020 novemberi premier még tartható lehet.

A Deadline értesülései szerint a stúdió egy picivel több időt szeretne hagyni a franchise csapatának a felkészülésre és inkább nem kapkodnának. Fontosabbnak érzik, hogy a harmadik rész jobban megtalálja az utat a közönséghez és a korábban felmerült hibákat javítani tudják. Ez mondjuk nem is meglepő, hiszen a Legendás állatokat már most tudjuk, hogy minimum ötrészesre tervezik, kár volna, ha folyamatosan hanyatlanának a bevételi adatok.

legendas allatok 2
Jelenet a Legendás állatok és megfigyelésük második részéből.

A Warner pedig akár tapasztalatból is tudhatja, hogy az nem biztos, nagy baj, ha az előkészületekre bizony időt és energiát áldoznak.

Talán rémlik, hogy hasonló volt a huzavona az Aquaman film esetében is. A James Wan rendezésében készült alkotást elképesztően hosszú felkészülés előzte meg és többször is tolták a forgatások megkezdését. A végeredmény pedig a legjobban kereső DC-s képregényfilm lett, amivel hatalmasat kaszált a Warner. Így aztán lássuk be, hogy nekik lehet igazuk. Állítólag már a Wonder Woman 1984 esetében is ezt az elvet követték és most úgy tűnik, hogy hasonló lehet a helyzet a Legendás állatok franchise terén is.

Ez a hír talán mindösszesen egyetlen kérdést vett fel. Mi fog történni a The Flash filmmel? A szuperhős önálló filmjét ugyanis szintén idén ősszel kezdték volna forgatni. Egyes hangok szerint pedig van esély arra, hogy a Legendás állatok 3. részének csúszása esetleg azt is eredményezheti, hogy a Flash is néhány hónappal később kezdhet forogni. Vagy akár hamarabb. Ez csak egy kósza felvetése, de a rendező páros már megvan – John Francis Daley és Jonathan Goldstein adhatják ki a vezényszavakat. A forgatókönyv kész és a főszereplő személye sem rejtély. Kis eséllyel megtörténhet, hogy a Legendás állatok 3. része helyett esetleg a Flash munkálatai kezdődnek meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here