Durván vagány lesz King Ghidorah, a Godzilla 2: A szörnyek királya háromfejű fenevadja!

0
724
Durván vagány lesz King Ghidorah, a Godzilla 2: A szörnyek királya háromfejű fenevadja!
Durván vagány lesz King Ghidorah, a Godzilla 2: A szörnyek királya háromfejű fenevadja!

Újabb fotó érkezett King Ghidorah-ról. Ő lesz Godzilla egyik ellenfele, akinek rögtön három feje is van, így nem ígérkezik egyszerű kis csetepaténak a méretes szörnyek összecsapása.

2019. május 31-én érkezhet meg a magyarországi mozikba az új Godzilla film, ami A szörnyek királya alcímet kapta. A stúdió igyekszik kimaxolni az óriásszörnyes univerzumban rejlő potenciált, így aztán a nehéztüzérséget is bevetik.

A Gareth Edwards rendezésében elkészült első film is több elemében visszanyúlt a japán filmekhez és tulajdonképpen erre számíthatunk a folytatásban is, a készítők viszont igyekeznek még nagyobbat markolni.

Godzillának ugyanis több ellenfele is akad, akik a régi filmekből lehetnek ismerősek. Így aztán Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah is szerepel az étlapon. Kétségtelen, hogy a legérdekesebb King Ghidorag, aki az évek során komoly nemezise volt óriás hüllő barátunknak.

King Ghidorah a Godzilla 2. részében.
King Ghidorah a Godzilla 2. részében.

Annak idején 1964-ben tűnt fel az egyik Godzilla-filmben és azt követően több alkalommal is lehetett vele találkozni. Az amerikai feldolgozásokból viszont eddig abszolút kihagyták és tudomást sem vettek róla. Ám most kőkövön nem marad majd. Leginkább erre számíthatunk az előzetesek alapján.

Az előzetesben már felsejlett a rémséges óriás, most azonban egy fotó is érkezett, amely elég vagánynak nevezhető.

Kíváncsian várjuk, hogy miként sikerül ez az univerzumépítés, hiszen ugye esetünkben is erről van szó. A 2014-es Godzilla filmet ugyanis a 2017-es Kong: Koponya-sziget követte és már akkor tudhattuk, hogy a sztorik egyazon univerzumban játszódnak, ráadásul 2020-ban megérkezhet a Godzilla vs. Kong is, amelyben a filmtörténelem két legnagyobb szörnyét eresztik egymásnak. Japán-amerikai koprodukcióban ugye már erre is volt példa a múltban, na de nem egy gigaprodukció keretében. Az utóbbi film Adam Wingard rendezésben készülhet el, de előtte még a háromfejű King Ghidorah-t kell legyűrnie Godzillának.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here