Paráztatós lesz a Kaptár remake a rendező szerint!

James Wan produceri felügyelete mellett, Johannes Roberts rendezésében készülhet a Kaptár remake, ami a direktor állítása szerint nagyon durván félelmetes lesz.

0
321
Paráztatós lesz a Kaptár remake a rendező szerint!
Paráztatós lesz a Kaptár remake a rendező szerint!

Kicsit talán meglepő, hogy a nem is oly régen lezárult Resident Evil franchise folytatódik.

Persze, ha a dolgok mélyére lesünk, akkor nem is biztos, hogy van ezen mit csodálkozni. A helyzet ugyanis az, hogy konzol nagyon megy a széria, a nem rég befutó játék zseniális lett, mondhatni reneszánszát éli a gamerek körében a széria.

A cél pedig ez alkalommal az lesz, hogy a Resident Evil vagy ha úgy tetszik, a Kaptár visszatérjen a gyökerekhez.

Az első film ugyanis tényleg egy ütős és félelmetes horror volt. A folytatásban viszont Paul W. S. Anderson mindinkább az akciófilmek irányába tolta el a végeredményt. Ráadásul egyre gyatrább CGI megoldásokkal.

Az új koncepció viszont inkább a gyökerekhez térne vissza és a játékok valóban nyomasztó és horrorba hajló hangulatát igyekszik megragadni.

A rendező Johannes Robert (47 méter mélyen), így fogalmazott:

Jelenleg is gőzerővel zajlik a projekt előkészítése. Már megosztottam az ötleteimet a többiekkel, elég sokat ülök az irodában emiatt, igyekszünk formába önteni a dolgokat. A film elképesztően félelmetes lesz Nagyon-nagyon! Sokkal többet nem mondhatok, de visszatérünk a játék gyökereihez, ez pedig nagyon szórakoztató lesz!

Oké, lehetünk szkeptikusak, hogy a rendező mégis mi mást ígérne a rajongóknak, mint egy belevaló horrort. Az viszont mindenképpen jelzés értékű, hogy James Wan neve is ott figyel a producerek között, így aztán jó eséllyel tényleg megtörténhet, hogy sikerül felülmúlni a korábbi Kaptár-filmeket.

Igaz ennél sokkal többet egyelőre nem is tudni, hiszen sem hivatalos cím, sem szereplői gárda nincs még, de igazából a premier pontos időpontját sem lengették még be.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here