Kamala Khan szerepeltetése nem volt opció a Marvel Kapitányban

0
418
Kamala Khan szerepeltetése nem volt opció a Marvel Kapitányban
Kamala Khan szerepeltetése nem volt opció a Marvel Kapitányban

Habár már túlvagyunk a Marvel Kapitány premierjén, a rajongókban még mindig akadnak kérdések és akár egy kis hiányérzet is. Például Kamala Khan szerepeltetését illetően. Ő ugyanis kimaradt, Kevin Feige pedig azt is elmondta, hogy miért.

A keményvonalas képregény rajongók számára talán meglepő lehetett, hogy Kamala Khan karaktere kimaradt a Marvel Kapitány mozifilmből.

Kamala Khan azaz Ms. Marvel még 2014-ben tűnt fel a képregényekben. Egy pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró fiatalról van szó, akinek naná, hogy akadnak szuperképességei. Képes megnyújtani a végtagjait, sőt óriásira tud nőni vagy zsugorodni, attól függően, hogy mit kíván az adott szituáció. Kvázi, mint Hangya, csak Kamala Khan-nak ehhez semmilyen kütyüre nincs szüksége. A képregényekben pedig Marvel Kapitány mellett ő is feltűnik, sőt a tervei között szerepel, hogy átveszi a karakter szerepét. Néhány évvel ezelőtt a Marvel Kapitány mozifilm egyik producere elhintette, hogy talán Kamala Khan is ott lehet a produkcióban, ám mint tudjuk ő végül teljes egészében kimaradt.

Kevin Feige, a stúdió feje kapott is néhány kérdést ezzel kapcsolatban, amit nem is volt rest megválaszolni.

Kamala Khan története kortárs, szerintem 1990-ben nem volt még csak kisgyerek sem, sőt abban sem vagyok biztos, hogy 1995-ben már egyáltalán megszületett.

Egyszerű és nagyszerű válasz. Ennek okán pedig azért úgy tűnik, hogy egyelőre nem is tervezték a karakter bemutatását, sőt az is lehet, hogy bőven várnunk kell erre. Persze, ha az esetleges második Marvel Kapitány film a jelenben játszódik, nos nem lehet tudni, hogy esetleg szerepet szánnak-e a karakternek. Ennyire viszont kár volna előre rohanni az időben. Marvel Kapitánynak egyébként is előbb a Thanos elleni harcot kell túlélnie és átvészelnie társaival.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here