Hátborzongatóan jó a Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetese

0
760
Jurassic World: Bukott birodalom előzetes
Jurassic World: Bukott birodalom előzetes - kép a trailer-ből.

Június 7-én érkezik a magyar mozikba is a Jurassic World: Bukott birodalom. A stúdió lerántotta a leplet a produkció utolsó előzeteséről, ami elég hidegrázós lett.

Annak idején talán egy kicsit kétkedve fogadtuk Colin Trevorrow és kompániája elképzelését a Jurassic Park franchise felélesztése kapcsán. A Jurassic World-re keresztelt alkotás azonban jött, látott és győzött. Persze fanyalgók akadtak, de a jegybevételeken ez abszolút nem látszott, a stúdió pedig ment tovább a már korábban pedzegetett úton és egy új trilógia elkészítését tűzték ki.

A folytatást illetően Trevorrow elég gyorsan leszögezte, hogy inkább íróként és producerként felügyelné a munkálatokat, a rendezői stafétát másnak adná át, annál is inkább, mert ettől lesz igazán ízes a végeredmény, ha az egyes részeket más-más rendező készíti el.

Érdekesség lehet, hogy ennek ellenére nem rég kiderült, hogy a harmadik részt mégis Trevorrow rendezi majd. Ettől függetlenül nem gondoljuk, hogy azért lépték ezt meg, mert esetleg J. A. Bayona, a Bukott birodalom direktora kudarcot vallott volna.

A legizgalmasabb jelenet az új előzetesből.
A legizgalmasabb jelenet az új előzetesből.

Az eddigi előzetesek és a mostani Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetes is, azt igyekszik alá támasztani, hogy Bayona és stábja profi munkát végzett. Ahogy azt ígérték valóban egy kicsit sötétebbnek és hátborzongatóbbnak tűnik az egész, erre pedig a mostani trailer kontráz rá igazán.

Ez alkalommal egy Indoraptor szolgáltatja majd a kalamajkát, de a mostani előzetesből is jól látszik, hogy a Mosasaurus sem marad ki a buliból – az persze kérdés, hogy ez alkalommal is ő oldja-e majd meg a főgondot. Az viszont biztos, hogy nem maradunk óriási vízi dinoszaurusz nélkül. Ennek ellenére azért leszűrhetjük, hogy a mostani részben nem is feltétlen az óriás lények és a szörnyű méretek lesznek az uralkodóak, hanem inkább a lények intelligenciáján lesz a hangsúly. Talán pont ez az, ami még hátborzongatóbbá teszi az egészet.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard természetesen visszatérnek a főszerepekben. Mellettük viszont Jeff Goldblum is újra szerepet kap – ez mondjuk nem meglepetés, hiszen már a korábbi előzetesekben is találkozhattunk vele. Az egykori filmekből még BD Wong neve lehet ismerős. Mellettük pedig Ted Levine, James Cromwell, Toby Jones, Rafe Spall és Daniella Pineda feltűnésére is számíthatunk a vásznon.

Jegyezd fel a naptárba: 2018. június 7! A dinók ismét elszabadulnak!

Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here