Jude Law két karaktert játszik majd a Marvel Kapitányban?!

0
597
Jude Law a Marvel Kapitányban
Jude Law a Marvel Kapitányban

A Disney nem aprózza el a dolgokat – a Marvel Kapitány körüli titkolózásuk ugyanis egyre nagyobb méreteket ölt. Nem csoda, hogy alig várjuk a márciust! 

Márciusban érkezhet meg a Marvel Filmes Univerzumába Marvel Kapitány. Aki aztán az áprilisban premierkedő Bosszúállók: Végjátékban is fontos szerepet kaphat.

A stúdió általában nem játszik nyílt lapokkal és igyekszik ködben tartani a soron következő alkotásokat. A Marvel Kapitány esetében viszont úgy tűnik csúcsra járatják ezt. Persze a Végjátékra sem lehet panaszunk, de maradjunk most a Brie Larson főszereplésével érkező önálló filmnél.

Előzetest nyilván kaptunk, már nem is egy ilyen van a tarsolyban, de sok titkot talán ezek sem árultak el. Jó ideig például azt sem tudtuk, hogy pontosan mikor játszódik a sztorit – annyit árultak el Kevin Feige-ék, hogy a ’90-es években. Aztán nagy nehezen kibökték, hogy 1995 lesz a pontos év.

Jude Law a Marvel Kapitány egyik szerepében.
Jude Law a Marvel Kapitány egyik szerepében.

Aztán itt van nekünk Jude Law is. A színész biztos ott van a Marvel Kapitány szereplői között. A titkolózás viszont vele kapcsolatban is elég komoly. A mai napig nem igazán tudni, hogy pontosan kit fog életre kelteni a színész. Ráadásul a stúdió részéről is jelentek meg ellentmondásos infók – ezekből pedig néhány azt szűrték le, hogy Jude Law talán két karaktert is életre kelt majd a filmben!

A Marvel oldalán ugyanis korábban a Starforce parancsnokaként írták őt le, Mar-Vellként hivatkoztak rá. Ezt a leírást viszont nemes egyszerűséggel törölték az oldalról, sokak szerint azért, mert nagyobb szerep lesz ez ennél, talán Yon-Rogg a főgonosz bőrébe bújhat.

Mar-Vell a hardcore képregény rajongók körében ismerős lehet, bár a rajzolt változatban is egy kevésbé fontos figuráról van szó. Ellenben Yon-Rogg azért ütősebb név, közönségcsalogatóbb lehet.

Egyes elképzelések szerint pedig lehet mindkét figura Jude Law alakításban tűnik majd fel.

Mi sem tudunk semmi konkrétat, csak találgatni tudunk. Erre pedig még van időnk, hiszen a Marvel Kapitány március 7-én érkezik meg a hazai mozikba. A Disney pedig jó eséllyel addig semmit nem fog elárulni.

Kár, hogy Tom Holland ebben a filmben nem szerepel, nála már előfordult, hogy véletlen elszólta magát egy-egy titkot illetően.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here