Johnny English újra lecsap, oltári a magyar szinkronos előzetes

0
902
Johnny English újra lecsap, oltári a magyar szinkronos előzetes
Johnny English újra lecsap, oltári a magyar szinkronos előzetes

Szeptemberben Johnny English újra besasszézik a mozikba. A legújabb felvonás szinkronos előzetese szerint pedig a rekeszizmaink bőven meg lesznek dolgoztatva.

Rowan Atkinson talán Mr. Bean karaktere révén ismerős a többségnek, igaz azon legendás szerepe mellett annak idején a Fekete vipera című angol sorozatban is láthattuk, amelyben egyébként nem mellesleg a későbbi Dr. House, Hugh Laurie is a társa volt.

A színész azonban 2003-ban ügyefogyott szuperkémnek állt, a Johnny English pedig jött, látott és győzött. Talán nem volt a legnagyobb kasszarobbantó filmje az adott évnek, az angol humor és Atkinson kedvelői azonban bőven rajongtak a filmért.

A folytatásra meglehetősen sokat kellett várni, hiszen 2011-ben érkezett meg a soron következő rész, most pedig újabb hosszú évek teltek el, de a királynő legbénább kémje ismét akcióba lendül. Azt pedig a rajongói pontosan tudják, hogy ahol Johnny English felbukkan ott kőkövön nem marad. Ráadásul az elmúlt években a nem túl acélos kém talán ki is zökkent a szakmából, amibe igazából sosem zökkent bele. A királynő azonban csak rászámíthat, Englishről pedig sok minden elmondható, de csalódást sosem okozott még.

Jelenetfotó a Johnny English újra lecsap filmből.
Jelenetfotó a Johnny English újra lecsap filmből.

A mókázásába hajló kémfilm forgatókönyvén ez alkalommal is Robert Wade dolgozott. Az úriembertől pedig nem csak azért nem áll messze a dolog, mert az eddigi két filmet is ő készítette. Hanem talán kevesen tudják, de több James Bond film forgatókönyvírójaként is számon tarthatjuk. A Halj meg máskor, a Casino Royale vagy A Fantom visszatér című részeken is volt lehetősége dolgozni.

A rendezői széket pedig az ugyan vígjátékfronton nyomuló, de eddig inkább sorozatokat dirigáló David Kerr kapta.

Atkinson mellett persze korábbi társa, Ben Miller is felbukkan majd, valamint a bájos hölgyekből sem lesz hiány. Ezen a téren Olga Kurlyenko és Emma Thompson jelent erősítést a széria harmadik felvonásában.

Jelenetfotó a Johnny English újra lecsap filmből. #2
Jelenetfotó a Johnny English újra lecsap filmből. #2

A film hivatalos leírása szerint nagy a baj brit földön, ugyanis a királynő összes beépített ügynökéről lerántják a leplet egy hackertámadást követően. A támadás kiötlője pedig további szörnyűségekkel fenyegeti a szigetországot és a világot is. A titkosszolgálat kis híján tehetetlen, azonban egy valaki még számításba jöhet: Johnny English. Az egykori kétbalkezes szuperkém már leszerelt, egy iskolában tanít, ám a hívószóra ismét a királynő szolgálatába szegődik.

A feladat azonban nem egyszerű, a modern technológia komoly fejtörést okoz Englishnek, akinek minden tudását be kell vetnie, hogy sikerrel járjon – azt viszont valljuk be, hogy pont ebből van neki a legkevesebb.

Johnny English újra lecsap magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here