John Krasinski rendezi a Hang nélkül 2. részét

0
488
John Krasinski rendezi a Hang nélkül 2. részét
John Krasinski rendezi a Hang nélkül 2. részét

Jövő májusban érkezhet meg a Hang nélkül 2. része, amelyet ismét John Krasinski rendezhet és Emily Blunt visszatérése is erősen valószínű.

A tavalyi év egyik legnagyobb horror-thriller sikere volt a Hang nélkül. Nem csoda, hiszen egészen újszerű koncepcióval bírt a film. Képes volt a bőrünk alá mászni és egészen szerethető karaktereket vonultatott fel, na és persze az izgalom sem hiányzott. Egészen kerek volt minden. Ennek fényében pedig a bevételek is egészen vagányul alakultak, így nem volt kérdés a folytatás.

John Krasinski, aki a főszereplője, rendezője és írója volt a filmnek, már akkor jelezte, hogy a folytatás nem kizárt. Hát, tényleg nem lett az. A stúdió gyorsan jelezte, hogy körmölheti az újabb forgatókönyvet, amellyel kapcsolatban Krasinski azért sokáig elég titokzatos volt. Arról beszélt, hogy talán egy teljesen új sztorit egy másik kalandot mesélne el, új szereplőkkel.

Ám a legutóbbi hírek szerint ez talán mégsem így lesz. Legalábbis minden forrás arról beszél, hogy Emily Blunt is visszatér, akkor pedig valószínűleg ismét Evelyn Abbott megformálója lesz. A film végét látva egy ilyen folytatás is benne van, bár elnézve a zárást, ez bőven más stílust kíván, mint, amit az első film esetében láttunk.

Krasinski erről egyelőre keveset beszélt, azt viszont megosztotta a rajongókkal, hogy nem csak a forgatókönyv lesz az övé, hanem a rendezést is újból bevállalta. Ez talán csak amolyan formaság volt, bár jó ideig nyitott kérdés volt, hogy vajon tényleg bevállalja-e. Persze, miért ne tette volna.

A forgatások a tervek szerint nyáron kezdődhetnek meg, majd 2020. május 15-én már landol is a mozikban a Hang nélkül folytatása.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here