John Connor kimarad a Terminátor: Sötét végzetből?!

0
446
John Connor kimarad a Terminátor: Sötét végzetből?!
John Connor kimarad a Terminátor: Sötét végzetből?!

Egészen ígéretesnek tűnt az első előzetes alapján az új Terminátor film, a Sötét végzet. Visszatérő karakterek és néhány új arc is felbukkant, John Connornak viszont nyoma sem volt. A karakterről egyelőre semmit nem tudni!

Meglehetősen nagyok a várakozások a Terminátor: Sötét végzet kapcsán. Nem hiába, hiszen jó eséllyel az egyik utolsó utáni próbálkozást láthatjuk a franchise életében.

A sztori mondhatni a harmadik résszel már kicsit vakvágányra került. James Cameron ki is maradt a buliból és ez meg is látszott a végeredményen. Aztán újabb folytatások készültek, de a világ megváltása csak nem akart összejönni.

A stúdió a Genisys esetében egy új trilógiát akart, ez viszont nem jött össze, a végeredmény nem ugrotta meg a lécet, kukába is került az új trilógia terve, sőt úgy tűnt a franchise is. Ekkor viszont James Cameron visszatért a fedélzetre és a kezébe vette a gyeplőt.

A rendezői feladatokat ugyan nem vállalta, ezt Tim Millerre, a Deadpool rendezőjére bízta, viszont a csapat úgy döntött, hogy igyekeznek semmissé tenni az eddigi Terminátor filmeket, a Sötét végzet pedig a második felvonás után játszódik, figyelmen kívül hagyva az azt követő felvonásokat.

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is visszatér, utóbbi mondjuk ez alkalommal nem Terminátort, hanem az embert alakítja, akiről a T-800-ast mintázták. Az előzetesekből viszont valaki hiányzott: John Connor. Az ellenállás vezetőjéről ugyanis egyetlen képet sem láttunk, de egyelőre a marketing anyagokban sem foglalkoznak vele. A rajongók úgy gondolják, hogy ez csak azért lehet, mert a karakter halott!

Nyilván a filmből kiderül, hogy mi történt vele, ha csak ugyan nem lesz ott, de egyre jobb esély van arra, hogy őt kihagyják a sztoriból.

Helyette viszont újabb arcoknak örülhetünk. Mackenzie Davis egy hibrid karaktert alakít, aki átmenet lesz az ember és a robot között. Natalia Reyes a terminátorok új célpontja lesz, míg Gabriel Luna a Rev-9 nevű terminátort alakítja, ami egy új és továbbfejlesztetett változat: a polimorf szerkezetén kívül képes lesz két egymástól különálló egységgé válni, amivel komoly fejtörést okozhat majd hőseinknek.

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én érkezik meg a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here