John Cena is ott lesz a Halálos iramban 9. részében!

0
416
John Cena is ott lesz a Halálos iramban 9. részében
John Cena is ott lesz a Halálos iramban 9. részében

Nincs Halálos iramban film ex-pankrátor nélkül. Dwayne Johnson jobbra el, a „helyét” viszont John Cena veszi át!

Pöpec verdák, szexi csajok, erősen kipattintott fickók és a fizika törvényei arcul köpő akció jelenetek. Ja és a család! Nagyrészt ennyi a titka a Halálos iramban franchise-nak. Ráadásul ezzel esküszöm nem is akartam (nagyon) ironikus lenni, hiszen magam is imádom a szériát, de tény, hogy nem az a fajta, amiről disszertációt ír az ember. Ettől függetlenül viszont az említett elemek vegyítésével egy-egy szupergonosszal megfűszerezve tényleg működik a dolog.

A 9. rész forgatásai pedig már el is startoltak. A család nagy része visszatér, viszont Jason Statham, de ami Vin Diesel szempontjából még fontosabb Dwayne Johnson kimarad a buliból. Ennek egyrészt oka lehet az, hogy a két színész önálló filmet kapott a Hobbs & Shaw-t. A másik ok pedig az lehet, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel komolyan összerúgták a port, Diesel pedig többször célzott rá, hogy Hobbs nem a család része, Dwayne Johnson pedig nem baj, ha kimarad a történetből. Hát, úgy tűnik, hogy ki is maradt.

John Cena a Halálos Iramban franchise-ban!!
John Cena a Halálos Iramban franchise-ban!!

Az ügyeletes ex-pankrátor viszont ez alkalommal sem marad ki, ugyanis John Cena-t szerződtette a produkció. Cena karrierje egyébként hasonló ívűnek tűnik, mint Johnson-é. Annak idején kissé ócska akciófilmekben tűnt fel, manapság viszont alaposan megválogatja a szerepeit és habár vélhetően sosem kap Oscar-jelölést, kellemes alakítások és tényleg jó filmek fűződnek a nevéhez.

A hírt a produkció, de maga Cena is bejelentette, így biztosra vehetjük. Az még kérdés, hogy kit alakít majd a végeredményben. A producerek annyit közöltek, hogy egy tökös rosszfiút. Ezzel együtt viszont nem biztos, hogy tényleg negatív karakter lesz, hiszen azért Vin Diesel karaktere is habár jó szívű, azért nem éppen egy mintagyerek.

A Halálos iramban 9 forgatásai jelenleg is zajlanak, a filmet pedig 2020-ban mutatják be, a legutóbbi hírek szerint májusban lehet esedékes a premier.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here