Végre itt a Jégvarázs 2. szinkronos előzetese!

0
426
Végre itt a Jégvarázs 2. szinkronos előzetese!
Végre itt a Jégvarázs 2. szinkronos előzetese!

Sokat kellett várni arra, hogy a Disney elkészítse a Jégvarázs folytatását, de jó eséllyel megérte, hiszen az új szinkronos előzetes egy újabb káprázatos sztorit ígér!

2013-ban mutatkozhatott be a vásznon a Disney-féle Jégvarázs, ami hatalmasat szólt. A mozitörténelem 14. legtöbb bevételt termelő alkotása lett, így igazából nem is volt kérdés, hogy elkészülhet a folytatás. A Disney viszont már akkor jelezte, hogy nem igazán szeretnének semmit elkapkodni.

Rajzfilmről lévén szó az sem volt probléma, hogy a szereplő esetleg öregszenek egy kicsit, így mondhatni volt idő arra, hogy az újabb sztori kiforrja magát. Persze azért az Elza-mánia eközben is igyekezett takaréklángon égni, egy-két rövidfilm készült és azért hónapról-hónapra jöttek a folytatást firtató hírek.

Februárban aztán a Disney is közzétett egy előzetest, ami tényleg (jég)varázslatos volt, de túl sokat nem árult el arról, hogy mire is kell számítani. Nem rég viszont egy már egy egészen teljes értékű trailer is befutott, ami ráadásul gyorsan kapott szinkronos változatot is.

Ez alapján úgy tűnik, hogy fontos szerepet kap majd a folytatásban a két főhősünk múltja, de választ kapunk Elza, a jégkirálynő egyre változatosabb képességeire is. A bonyodalmat ez alkalommal nem az okozza, hogy Elza miként tartja kordában képességeit, hanem pont ezek segítségével kell megmentenie a királyságot.

A látványvilág ez alkalommal is pazarnak tűnik és jó eséllyel a dalok esetében is ütős egyvelegre számíthatunk, talán egy újabb slágerdallal.

A rendezést ez alkalommal is Chris Buck és Jennifer Lee vezényelte és az eredeti filmben hallható szinkronszínészek is visszatértek.

Várni viszont még kell, ugyanis a hazai mozikba majd november 21-én érkezik meg a Jégvarázs 2. része.

Jégvarázs 2. magyar szinkronos előzetes #1.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here