James Gunn rendezi a Suicide Squad 2. részét – Margot Robbie és Will Smith is visszatérhet!

0
462
James Gunn rendezi a Suicide Squad 2. részét.
James Gunn rendezi a Suicide Squad 2. részét.

A Warner a forgatókönyv után a Suicide Squad 2. részének rendezését is James Gunn-ra bízta.

A stúdió valljuk be nem okozott nagy meglepetést. Nyáron már tudni lehetett, hogy a Disney-től kitett James Gunn-t a Warner és a DC tárt karokkal fogadta és rögvest rábízták az új Öngyilkost osztag film forgatókönyvét. A szkript elkészült, a stúdió elégedett és mivel pontosan ismerik Gunn képességeit, ezért aztán a rendezést is rábízták.

Erről a The Hollywood Reporter számolt be – a cikkben pedig arra is kitérnek, hogy a folytatás inkább egy fajta újra feldolgozásként tartható számon. Javarészt ugyanis teljesen új karakterek feltűnésére számíthatunk. Ez alól mondjuk van kivétel: a két legvagányabb karakter, Harley Quinn és Deadshot feltűnésére ugyanis számíthatunk – őket pedig vélhetően ismét Margot Robbie és Will Smith kelthetik életre.

Margot Robbie és Will Smith is visszatérhet!
Margot Robbie és Will Smith is visszatérhet!

Úgy tudni, hogy Gunn nem fogja meghazudtolni önmagát és az új The Suicide Squad hangulatában hajazni fog majd A Galaxis Őrzőire. Gunn ezen a téren pedig már valóban bizonyított és valószínűleg még inkább ég a vágytól, hogy valami elképesztő filmet hozzon össze, ezzel is fityiszt mutatva a Disney-nek, amiért egy korábbi posztja miatt kirúgták őt.

Arról egyelőre nincs pontos hírünk, hogy mikor kezdődhetnek a forgatások. A stúdió viszont nem régiben bejelentette az új The Batman film premierdátumát és ezzel együtt a Gunn rendezésében érkező Suicide Squad is dátumot kapott – 2021 augusztus 6-tól válthatunk jegyet James Gunn legújabb agymenésére.

Ennek okán azért feltételezhetjük, hogy a csapat hamarosan munkához lát. Gunn jelenleg más filmen nem dolgozik – igaz a színészei elfoglaltak. Will Smith ugyanis az új Bad Boys film forgatásain érdekelt. Margot Robbie viszont pont Harley Queen, hiszen a Birds of Prey forgatásain van feladata.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here