James Gunn forgatókönyve alapján készülhet A galaxis őrzői 3!

0
406
James Gunn forgatókönyve alapján készülhet A galaxis őrzői 3!
James Gunn forgatókönyve alapján készülhet A galaxis őrzői 3!

Habár a Disney rövid úton megszabadult James Gunn rendezőtől, egyre inkább úgy tűnik, hogy A Galaxis Őrzői 3. részét az ő forgatókönyve alapján készítik el.

Tavaly nyáron szinte a semmiből érkezett a hír, hogy a Disney kirúgta James Gunn rendezőt! Ez azért is volt meglepő, mert akkor már úgy tűnt, hogy nincs sok hátra A Galaxis Őrzői 3. részének forgatásáig. A stúdió egyébként néhány korai Gunn bejegyzés miatt hozta meg a döntést. Ugyanis napvilágot láttak a direktor évekkel ezelőtti sértő hozzászólásai, amelyben valóban bántó módon nyilatkozott. Habár az incidens még akkor esett, amikor Gunn távolról sem állt a Disney alkalmazásában mégis búcsút intettek neki.

Tette a stúdió ezt annak ellenére, hogy a rajongók is a menesztett rendező mellé álltak, sőt a színészek is. Bautista odáig ment, hogy jelezte talán ő is elhagyja a fedélzetet. Ebből aztán nem lett semmi, a Disney viszont jegelte az Őrzők harmadik történetét.

A jegelést pedig továbbra sem oldották fel, majd csak valamikor 2020 után érkezhet meg a film. Az viszont biztosra vehető – legalábbis a jelenlegi tényállás szerint -, hogy James Gunn már teljes egészében elkészült forgatókönyvét fogják használni.

Ezt Chris Pratt árulta el az MTV műsorában. Az interjúból mondjuk erősen kiérezhető volt, hogy Pratt például még mindig nem békélt meg a döntéssel, de jelezte, hogy elkészítik a filmet és természetesen mindenki a legjobbját nyújtja, ezzel pedig Gunn-nak is bizonyítani szeretnének.

Azért könnyen lehet, hogy ha megkapja a rendezőjét a projekt, akkor az illetőnek lesz lehetősége arra, hogy valamelyest belenyúljon a kész szkriptbe. Viszont egyelőre nem tudni, hogy ki lehet a szerencsés. Travis Knight neve felmerült, ő legutóbb az Űrdongó filmmel hallatott magáról, viszont egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy most szeretne egy picit pihenni.

A stúdió állítólag Taika Waititi-t is megkereste, hogy a Thor: Ragnarök rendezőjével házon belül oldják meg a dolgot. Ő viszont egyes elmondások szerint nem ér rá, mert egy másik projekten dolgozik, más vélemények szerint viszont nem is hajlandó vállalni, mert szerinte James Gunn filmjéről van szó, amit továbbra is neki kellene megrendeznie.

Gunn viszont már a múlté, már ugye a Disney háza táján, hiszen a Warner azért valljuk be jó érzékkel lecsapott a rendezőre és rögvest rábízták az Öngyilkos osztag 2. részének rendezését és forgatókönyvét. Az incidens így inkább eddig a Disney részéről tűnik nagyobb érvágásnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here