James Cameron kibökte a Terminátor 6 munkacímét!

0
475
James Cameron kibökte a Terminátor 6 munkacímét!
James Cameron kibökte a Terminátor 6 munkacímét!

Novemberben érkezhet meg a mozikba a Terminátor 6 – ami jó eséllyel nem ezen a címen mutatkozik majd be. James Cameron a munkacímről most lerántotta a leplet.

Magyarországon zajlottak az új Terminátor film munkálatai, a filmesek pedig jelenleg is bőszen dolgoznak az utómunkán, hogy november első napjára minden tökéletes legyen és befuthasson az újabb Terminátor mozi.

Az újságírók hajlamosak Terminátor 6. elnevezéssel hivatkozni a hamarosan érkező mozifilmre, ugyanakkor mégsem eszik azt olyan forrón. Az új film ugyanis nem az ötödik film folytatása lesz, inkább az első és második filmeket veszi majd alapul, úgy tudni, hogy az azt követő történéseket figyelmen kívül hagyják.

Így aztán visszatérőink is lesznek. Arnold Schwarzenegger is újból szerepet kapott, ráadásul a helyzete azért tűnik izgalmasnak, mert azt a fazont alakítja, akiről a T-800-ast mintázták. Az még egyelőre kérdés, hogy ettől függetlenül Terminátorként találkozhatunk-e vele. Valamint Linda Hamilton is visszatér, természetesen Sarah Connor szerepében.

Így aztán kiderül majd az is, hogy vele mi történt azóta, amióta utoljára láthattuk – már persze ugye Linda Hamilton alakításában.

Cameron a Yahoo Entertainment-nek erről is beszélt. Úgy fogalmazott, hogy Sarah Connor sokkal erősebb lett, mint volt. Illetve kiemelte azt is, hogy a stafétát viszont átadja egy másik női főszereplőnek. Ezt a karaktert Mackenzie Davis alakíthatja, akivel ráadásul úgy tudni, hogy James Cameron egy trilógiát képzel el.

Emellett a film producere arról is beszélt, hogy mennyire örül annak, hogy Tim Millerrel, a rendezővel megtalálták a közös hangot – mindketten fontosnak gondolták, hogy egy női centrikus film legyen a végeredmény.

Cameron végül hozzátette, hogy a film Terminator: Dark Fate címen fut, pontosabban ezt munkacímnek titulálta, így nem feltétlen ez lesz a végleges elnevezés is. Hamarosan azonban talán érkezik már valami mozgóképes anyag, elsősorban valami előzetes, hiszen nem rég egy videót már közzétettek. Akkor pedig hátha a végleges címet is elárulják nekünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here