Cameron elárulta, hogy a kiszivárgott Avatar címek akár valósak is lehetnek

0
607
Cameron elárulta, hogy a kiszivárgott Avatar címek akár valósak is lehetnek
Cameron elárulta, hogy a kiszivárgott Avatar címek akár valósak is lehetnek

Még tavaly kiszivárogtatták a soron következő Avatar mozifilmek címeit. James Cameron pedig elárulta, hogy akár valóban az adott alcímekkel érkezhetnek a filmek.

Nem is olyan régen véget értek a soron következő Avatar filmek forgatásai. Igen, a csapat ugyanis rögvest két újabb felvonást készített el. Sőt, tervben van még két további Avatar film, igaz ez ügyben úgy tűnik, azért kivárják, hogy miként teljesít legalább az Avatar 2.

Igaz, Sigourney Weaver úgy nyilatkozott, hogy ő már az Avatar 4. és 5. részének forgatására készül. Más infók szerint viszont mivel időközben a Disney-hez került a Fox, az új stúdió óvatosabb lenne és kivárná, hogy miként is teljesít James Cameron rendezése.

Ezzel együtt viszont úgy tűnik, hogy az elmúlt év novemberében napvilágot látott filmcímek nem biztos, hogy messze állnak a valóságtól.

  • Avatar: The Way of Water
  • Avatar: The Seed Bearer
  • Avatar: The Tulkon Rider
  • Avatar: The Queen for Eywa

Cameron ezekkel a címekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy nem szeretné sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy pontosan ezekkel a címekkel érkeznek-e a filmek. Az viszont való igaz, hogy a tervek között ezek az elnevezések is szerepelnek. Mivel azonban a mozis bemutató még odébb van, leszögezte, hogy addig azért bőven lehet, hogy változtatnak majd.

A második rész The Way of Water alcíme talán azért nem is meglepő, mert azt már most tudjuk, hogy az Avatar 2. részének jó része víz alatti jeleneteket tartalmaz majd. Ezt Cameron is többször lenyilatkozta, illetve a színészeknek is részt kellett venniük egyfajta továbbképzésen, ahol az ott játszódó jeleneteket hitelességét igyekeztek elősegíteni.

A jelenlegi tervek szerint 2020 decemberében érkezhet meg a mozikba az Avatar 2. része, amire tehát még így is meglehetősen sokat kell várnunk. Cameron pedig eddig is sokat húzta az időt, de nem véletlen, hiszen arra várt, hogy a filmes berkekben egy újabb technológiai ugrás történjen, hogy egy még izgalmasabb és látványosabb történettel tudjon előrukkolni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here