Így búcsúzott J. J. Abrams a Star Wars 9 forgatásaitól

0
623
Így búcsúzott J. J. Abrams a Star Wars 9 forgatásaitól
Így búcsúzott J. J. Abrams a Star Wars 9 forgatásaitól

Február közepén hivatalos is befejeződtek a Star Wars 9. részének forgatásai. Így búcsúzott J. J. Abrams.

Még az elmúlt év augusztusában kezdődtek el a Star Wars 9. felvonásának forgatási munkálatai. A csapat pedig nem pihent az elmúlt hetekben és hónapokban. Az elmúlt időszakban viszont a színészek javarésze elkezdte megosztani a rajongókkal, hogy számukra már véget értek a forgatások.

Február közepén pedig J. J. Abrams rendező is jelezte, hogy valóban ennyi volt, a meló ezen részével elkészült a csapat és most már jöhetnek az utómunkálatok.

Abrams ráadásul egy fotót is közzétett, amelyen Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Poe (Oscar Isaac) látható. Habár a Star Wars 9. részének története még nem igazán ismert, azért úgy tudni, hogy ők hárman ismét közös kalandba keverednek.

Eleinte úgy tűnt, hogy a Jurassic World szériát újból magasba emelő Colin Trevorrow készítheti el az új részt, azonban még augusztus előtt, kreatív okokra hivatkozva ott hagyta a sztorit és inkább visszatér a Jurassic World világába. Abrams viszont örömmel ugrott be ismét rendezőként, hogy a hetedik felvonás után a saga záró felvonását is elkészítse.

Úgy tudni, hogy a Skywalker történetnek ez lesz az utolsó filmje, ha úgy tetszik a Darth Vader érának biztosan pont kerül a végére. Rian Johnson felügyeletével készülhet egy újabb trilógia, amelyben állítólag teljesen új karakterekre és szereplőkre számíthatunk. A sikerért pedig a Trónok harca készítői, David Benioff és D. B. Weiss felelnek.

Ami viszont egyelőre titok, hogy a Star Wars 9. milyen alcímmel kerül a mozikba. Néhány pletyka már napvilágot látott ezzel kapcsolatban, azonban a stúdió nem erősített meg semmit. Áprilisban viszont idén is jön a Star Wars Celebration, ahol jó eséllyel megtörténik a hivatalos bejelentés – talán egy picit hamarabb is. A rajongók pedig úgy saccolják, hogy az áprilisi Star Wars eseményen akár már egy előzetes vagy valamiféle mozgóképes kedvcsináló is érkezhet. Így legyen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here