Instant család (2018)

0
1147

Mark Wahlberg ez alkalommal egy könnyedebbnek ígérkező, mégis a való életből ihletet merítő vígjátékban tűnik fel a vásznon. Ismét a Megjött apuci filmek rendezőjével közösen kacagtatnak.

Film adatlap

Instant család

 • Magyar cím: Instant család
 • Eredeti cím: Instant Family
 • Műfaj: Családi, Dráma, Vígjáték
 • Szereplők: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Octavia Spencer, Tig Notaro, Tom Segura, Allyn Rachel, Britt Rentschler, Jody Thompson, Margo Martindale, Julie Hagerty, Michael O’Keefe, Joan Cusack
 • Rendező: Sean Anders
 • Forgatókönyvíró: Sean Anders, John Morris
 • Amerikai bemutató: 2018. november 16.
 • Magyar premier: 2019. január 24.
 • Filmstúdió: Paramount Pictures
 • Forgalmazó: UIP-Duna Film
 • IMDb adatlap: Instant Family
 • [ratings]

Tartalom

Pete (Mark Wahlberg) és Rose Byrne (Ellie) házakat vásárolnak, amelyeket felújítanak és eladnak. Ebből az üzletből pedig jól meg lehet élni, viszont a nagy meló közepette a családalapítás mintha háttérbe szorult volna az életükben. Amikor pedig eszmélnek, akkor úgy érzik, hogy kicsit talán már elkéstek. Ha most ugranak neki a babaprojektnek, akkor könnyen idős szülők lehetnek a végére, pláne mire a gyerekük diplomázik.

Így aztán jön a mentőötlet: az örökbefogadás. Keresnek egy öt éves gyereket és úgy csinálnak, mintha már öt éve szülők lennének. A terv legalábbis ez, ám amikor beleássák magukat a részletekbe kénytelenek belátni, hogy a dolog nem teljesen így megy. Végül aztán úgy alakul, hogy nevelőszülők lesznek. Egy tinédzser lánnyal jönnek ki a legjobban, akinek azonban van két másik testvére is – a család így hamar nagycsalád lesz, az öröm és a baj pedig kéz a kézben, csőstül jön!

Képek

Előzetesek

Hírek és érdekességek

A forgatókönyvet Sean Anders írta, aki a rendezést is vezényelte. Anders saját élményekből is bőven merített ihletet a szkript írása során. Ráadásul nem is először dolgozott együtt Mark Wahlberggel. A Megjött apuci filmek ugyanis közös munkáik voltak.

Wahlberg a stábbal pedig már mással is dolgozott együtt – Isabela Moner ugyanis a Transformers: Az utolsó lovagban is kapott lehetőséget, ahol szintén Wahlbergé volt a főszerep. Illetve szőrmentén lehet érdemes Gustavo Quiroz nevét is megemlíteni. A fiatal színész a Pain & Gainben is feltűnt, igaz ott meglehetősen kis szerepe volt, de dolgozott már Mark Wahlberg filmben.

A film forgatásai 2018 márciusában kezdődtek meg és a stáb elég gyorsan haladt, május 14-én már minden szükséges jelenet elkészült.

A filmben Tom Segura is szerepet kapott, amit javarészt Mark Wahlbergnek köszönhet. Wahlberg ugyanis odáig van Seguráért, illetve azért, amilyen elkötelezett a fitnesz és a sport iránt az úriember.

A filmben szereplő kutyus egy igazi tehetség. Nem is feltétlen filmes fronton, ugyanis a forgatások megkezdése előtt részt vett egy kutyáknak kiírt versenyen, ahol kiválóan teljesített, több díjat is kapott engedelmességéért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here