Elkészülhet A holnap határa folytatása, de még nem tudni mikor!

0
433
Elkészülhet A holnap határa folytatása, de még nem tudni mikor!
Elkészülhet A holnap határa folytatása, de még nem tudni mikor!

A legújabb sajtóértesülések szerint a stúdió szeretné, ha folytatást kapna A holnap határa, ám lehet, hogy csak 2022-ben vagy még később mutatják be a végeredményt.

A Deadline írt arról, hogy a Warner-nél, habár nem szélvész gyorsan, de végül csak úgy döntöttek, hogy elkészülhet A holnap határa folytatása. A dolog annyira nem meglepő, hiszen az első film annyira rosszul nem teljesített, ráadásul egészen szerethető volt.

A Deadline úgy tudja, hogy Matthew Robinson (Lódító hódító) már neki is látott a forgatókönyv elkészítésének, amelyből valószínűleg Doug Liman is kiveszi majd a részét, hiszen rendezőként jó eséllyel újfent ő fogja dirigálni a színészeket.

A szereplő közül Tom Cruise és Emily Blunt is visszatérnek. Legalábbis ezt valószínűsíthetjük, ám úgy tudni, hogy konkrétan még nem írtak alá. Előbb a szkript készülhet el, ami aztán, ha tetszik nekik, akkor szignózzák a szerződéseket és indulhat a forgatás.

Ez utóbbi alakulhat érdekesen, hiszen a két főszereplő meglehetősen elfoglaltnak számít. Tom Cruise, ha minden igaz még a Top Gun folytatásán dolgozik. Ha viszont ott végez, akkor neki is lát a Mission: Impossible forgatásának.

A helyzet pedig ott azért kacifántos, mert a hetedik és nyolcadik részt gyors egymásutánban szeretnék felvenni. Így aztán jó eséllyel talán 2020 második felében vagy még inkább 2021-ben lesz szabadkapacitása a színésznek. Ja, és a Luna Park címet viselő filmet nem is említettük, amit egyébként szintén Doug Limannel szeretne tető alá hozni Cruise.

Emily Blunt esetében egy nagyon picit más a helyzet. Ő nem rég fejezte be a Jungle Cruise forgatásait, viszont még nyáron elkészülhet a Hang nélkül 2. része, amelyben övé a főszerep. Ezt követően még egy film (Not Fade Away) van a tervei között, bár ott nem pontosan tudni, hogy mikor kezdődhetnek a forgatások.

A holnap határa helyzete így cseppet sem egyszerű, persze ezt valószínűleg a Warner is tudja és lehet nem is akarnak kapkodni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here