Végső előzetesen a Hobbs és Shaw!

0
363
Végső előzetesen a Hobbs és Shaw!
Végső előzetesen a Hobbs és Shaw!

A nyár egyik legütősebb popcorn mozija címre is eséllyel pályázó Halálos iramban: Hobbs és Shaw megkapta a végső előzetest. A fizikának búcsút inthetünk, az élmény viszont garantált!

A közelgő premier okán időszerű volt, hogy a stúdió lerántsa a leplet az utolsó Halálos iramban: Hobbs és Shaw előzetesről. Jó néhány új jelenettel turbózták fel azt, amit eddig láttunk, tesztoszteron, menő verdák és a széria talán legerősebb ellenfele. Hát kell ennél több a szórakozáshoz?

Dwayne Johnson és Jason Statham karakterei remekül működtek együtt a legutóbbi Halálos iramban filmben. Így aztán nem is meglepő, hogy a producerek és a színészek is érdekeltek voltak a külön filmben, aminek ezért Vin Dieselék biztosan nem örültek. Gondolhatjuk ezt azért is, mert a Halálos iramban 9. részében egyik színésznek sem osztanak lapot.

A mostani és a korábbi előzetest elnézve azonban úgy tűnik, hogy pont Hobbs és Shaw azok, akik egy kis ízt tudnak vinni a franchiseba. Legyünk őszinték, Vin Diesel és a család, már lerágott csont. Természetesen nem mehetünk el szó nélkül Paul Walker halála mellett, amely nyilván erős érzelmi töltetet adott az egész szériának. Ennek ellenére a mindig szűk szemekkel néző Vin Diesel nélkül is úgy tűnik működni fog egy Halálos iramban film.

A trailer alapján ugyanis bunyókból nem lesz hiány, de a látványos autós jeleneteket is meghagyják, a fizikára pedig pont olyan magasról tesznek, mint az előző részekben. Ráadásul az előzetesek erős humorral is bírnak, ami pedig szinte alapvetően hiányzik a főcsapás vonalból, túl komolyan veszi magát a Vin Diesel-féle vonal. Meglátjuk, hogy ha ez nem 100%-ban így történik, akkor milyen eredményre számíthatunk.

A főgonoszunkat Idris Elba alakítja, akinek valószínűleg kisujjból megvolt a karakter, mégis remekül hozza azt. A hölgyoldalt pedig Vanessa Kirby képviseli, igaz az előzetesben Helen Mirren is felbukkan.

Viszont jöjjön az élmény, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw végső előzetese:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here