Megérkezett az első hivatalos Terminátor 6 videó!

0
1055
Megérkezett az első hivatalos Terminátor 6 videó!
Megérkezett az első hivatalos Terminátor 6 videó!

Végre egy kis kézzel fogható és szemmel látható dolgot kaptunk a nagyon várt Terminátor 6-ból. A Deadpool rendezője csak képes lesz kihozni végre valamit ebből a remek alapanyagból.

Azt hiszem, te sem igazán cáfolod meg azt a kijelentést, hogy eddig több Terminátor film készült, mint amennyi jól sikerült darab van ebben a témában. Nem biztos, hogy túlzás azt állítani, hogy a Terminátor 2. része óta nem volt igazán jól sikerült folytatás. Az pedig már nem most volt.

A legutóbbi próbálkozást, a Genisys-t pedig talán a legjobb elfelejteni. Nem volt nézhetetlen, viszont, ha az ember látott már másik Terminátor filmet, akkor nem biztos, hogy a szívéhez nőtt a végeredmény. Nem is csoda, hogy a stúdió nem folytatta a dolgot, hisz a film a jegypénztáraknál is megbukott.

Gabriel Luna a Terminátor 6 főszerepében.
Gabriel Luna a Terminátor 6 főszerepében.

James Cameron azonban nem akarta veszni hagyni a dolgot és úgy döntött, hogy Tim Miller (Deadpool) rendezésében újabb film készülhet. Ez már a hatodik lesz a sorban, bár úgy tudni, hogy a Terminátor 3. részétől kezdve minden eddigi folytatást figyelmen kívül hagy majd.

Az új alkotás forgatásai pedig Magyarországon, az Origo Filmstúdióban zajlottak, amelyben Andy Vajnának is nagy szerepe volt. Az év elején elhunyt producer egyébként meg is szólal a most érkezett videóban. Ebben egyébként valódi filmes jelenetet még nem sokat láthatunk, inkább a kulisszák mögé tekinthetünk be. Tim Miller rendező és Arnold Schwarzenegger is szól pár szót a produkció kapcsán.

A visszatérő a régi csapatból viszont nem csak az Osztrák Tölgy lesz – Linda Hamilton is felbukkan újból. Az viszont érdekesség lehet, hogy Schwarzenegger nem a legendás T-800-asként tér vissza, hanem emberi szerepet kapott, azt a fickót alakítja, akiről a T-800-ast mintázták.

Persze így sem maradunk terminátor nélkül, ezt a szerepet most Gabriel Lunára osztották. Míg az új felvonás főszereplője Mackenzie Davis lesz.

A végeredményre egy picit még várnunk kell, a tervezett premier november első napja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here