Megérkezett A hihetetlen család 2 első magyar szinkronos előzetese

0
585
Megérkezett A hihetetlen család 2 első magyar szinkronos előzetese
Megérkezett A hihetetlen család 2 első magyar szinkronos előzetese - Itt a kapcsolódó poszter is.

Nagyon durva, de már 14 éve annak, hogy A hihetetlen család jött, látott és győzött. Mind a vásznon, mind pedig a rajongók körében. 2018-ban végre érkezik a folytatás, A hihetetlen család 2 előzetese pedig tényleg egészen hihetetlen!

A 2004-es év Legjobb animációs filmje volt annak idején A hihetetlen család, ami egyébként nem csak ezen kategóriában zsebelt be díjat az Oscaron, hanem a Legjobb hangvágásért járó aranyszobrocskát is odaítélték – nem véletlen. Emellett pedig a Legjobb hangkeverés és a Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában is volt egy-egy jelölés, ami szintúgy nem elenyésző fegyvertény.

Brad Bird nagyot alkotott, viszont arra jó ideig kellett várni, hogy összehozza egykori sikerének folytatását. Persze nem hiába, hiszen volt neki dolga bőven, például a szintén siker számba menő L’ecsó, na még két élőszereplős alkotás a Holnapolisz és a Mission: Impossible – Fantom protokoll, egyikkel sem nyúlt nagyon mellé. Annak viszont kiváltképpen örülünk, hogy most visszatért egykori sikerei „helyszínére”.

Jelenetfotó az animációs filmből.
Jelenetfotó az animációs filmből.

A hihetetlen család ugyanis akárhogy nézzük az a sztori, ami kiáltott a folytatásért, a rajongók várták, hogy történjék valami. A türelem elkélt, de mondhatjuk, hogy rózsát termett – legalábbis előlegezzük ezt meg Brad Birdnek és csapatának. A hihetetlen család 2 előzetese ugyanis izgalmasnak és egészen ütősnek tűnő darabot ígér a régi és esetleg új rajongók számára.

Az új részben amúgy Helen kerül a középpontba, ennek okán pedig Bob lesz az, akinek az otthoni feladatokat kell megoldania Illanaval és Vill-lel. Nem egyszerű feladat ez, ráadásul a mai napig nem tudják pontosan, hogy milyen erő is lakozik Furiban. Ha pedig ez nem volna elég, akkor egy új és a korábbinál is agyafúrtabb és elszántabb gonosztevő is felbukkan a színen. A csapatnak így újból össze kell fognia, hogy hihetetlenek legyenek, és újból győzni tudjanak.

A hihetetlen család 2. része 2018. július 19-én fut be a magyar mozikba, így olyan elképesztően sokat nem is kell rá várnunk – most már. Az pedig komoly kérdés, hogy vajon sikerül-e az előd nyomába érni és esetleg újabb Oscar-jelöléseket vált-e majd szoborra Brad Bird alkotása.

A hihetetlen család 2 magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here