Ismerősös helyszínen forog a Trónok harca előzménysorozat

0
389
Ismerősös helyszínen forog a Trónok harca előzménysorozat
Ismerősös helyszínen forog a Trónok harca előzménysorozat

Jelenleg is gőzerővel zajlik a Trónok harca előzménysorozat forgatása. A stáb ráadásul már jól bevált helyszínen dolgozik.

Úgy tűnik, hogy maradt még történet Westerosban, amivel érdemes lehet megismerkednünk. Ráadásul talán nem is egy ilyen van, ugyanis úgy tudni, hogy az HBO a jövőt illetően akár több szériában is gondolkozik. A kását viszont nem eszik olyan forrón, így egyszerre csak egy sorozat munkálatai zajlanak, pontosabban a pilot rész forgatásai, amelynek a véleményezése után születhet döntés arról, hogy valóban elkészülhet-e az előzménysorozat.

A tervekről nem sokat tudni, az biztos, hogy George R. R. Martin is részt vesz a munkálatokban és az is, hogy a történet több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik majd.

Martin egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a Másokat jobban szeretnék bemutatni, ráadásul olyan időbe kalauzolnak minket vissza, ahol még nem hét királyság volt, hanem több száz. Ez akár még több karaktert és bonyodalmat jelenthet. Martin arra is kitért, hogy a Stark család ősei is szerepet kaphatnak, Lannisterekre viszont nem kell számítani, mert Kaszter-hegy ezekben az időkben habár már létezett, nem az övék volt.

A munkálatok jelenleg Belfast környékén zajlanak, amely helyszín a Trónok harca idejében is kedvelt forgatási hely volt a stáb körében. A Deresben játszódó jeleneteket ott rögzítették. Azt nem tudni, hogy az előzménysorozat, amely talán a The Long Night (A hosszú éjszaka) címet viseli végig ott játszódik-e, vagy más helyszíneken is dolgozik majd a stáb.

A főszerepben Naomi Watts lesz látható, aki mellett Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse és Jamie Campbell Bower is szerepet kapott.

Premierdátumról egyelőre korai volna nyilatkozni, de talán még az idei évben okosabbak leszünk ezt illetően.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here