Harley Quinn nem marad ki a James Gunn-féle Suicide Squad-ből!

0
512
Harley Quinn nem marad ki a James Gunn-féle Suicide Squad-ből!
Harley Quinn nem marad ki a James Gunn-féle Suicide Squad-ből!

Egy ideig kérdés volt, hogy James Gunn pontosan miként is képzeli el a Suicide Squad folytatását, most viszont úgy tűnik, hogy Margot Robbie karaktere, Harley Quinn semmiképpen nem marad ki a buliból.

Egészen hánytatott sorsú volt az elmúlt időszakban a DC-féle Suicide Squad vagy ha, úgy tetszik Öngyilkos osztag film. A folytatás koránt sem volt biztos, hiszen az első film sikere nem volt egyértelmű. Ráadásul a DC filmes univerzuma egyébként is kissé nyögvenyelős és nehezen találják a helyes utat. Azzal viszont tuti jól jártak, hogy a Marvel menesztette James Gunn-t – na persze mint kiderült időlegesen, mert csak újraszerződtették A galaxis őrzői 3. részéhez. Gunn viszont ennek a kis intermezzónak köszönhetően elvállalta az új Öngyilkos osztag filmet. Az nem volt kérdés, hogy jó kezekbe került a sztori, az már annál inkább, hogy mik is Gunn tervei az új filmet illetően.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy nem folytatásról lesz szó, hanem egy rebootról. Ez a hír pedig azt is feltételezte, hogy új szereplőkkel fog dolgozni a rendező. Nos, a legutóbbi pletykák szerint ez inkább csak részben lesz igaz.

A Forbes ugyanis arról számolt be, hogy a teljesen új színészlista nem fedi a valóságot. Harley Quinn ugyanis nem marad ki az új Suicide Squad filmből és az is biztos, hogy a stúdió és Gunn is úgy matekozik, hogy a szerepet továbbra is Margot Robbie kapja.

Ez azért volt kérdéses, mert a DC a Joker és Harley közös filmet kukázta, Jared Leto-t is, mint az előbbi karakter megformálóját. Margot Robbie szerepe mondjuk nem volt kérdés, hiszen a Birds of Prey-ben is ő kapta Harley Quinn szerepét. Az viszont már annál inkább, hogy visszatér-e a Suicide Squad-be. A válasz úgy tűnik, hogy igen, ami abszolút érthető, hiszen egy erős karakterről, egy remek színésznőről van szó, akivel nem lehet mellényúlni.

Ezt pedig James Gunn és a DC is pontosan így gondolja.

Az persze még továbbra is kérdés, hogy mikor rajtolhatnak a forgatások és pontosan, hogy is fog kinézni a stáblista.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here