Elstartol a Halálos iramban 9. részének forgatása!

0
373
Elstartol a Halálos iramban 9. részének forgatása!
Elstartol a Halálos iramban 9. részének forgatása!

Vin Diesel és színész társai jelentkeztek egy videóval, ahol bejelentették, hogy a Halálos iramban 9. forgatásai megkezdődtek, a család újra együtt van.

Az elmúlt években is gőzerővel érkeznek az újabb és újabb Halálos iramban filmek. A széria egyes tagjai tény, hogy mindinkább fittyet hánynak a fizika törvényszerűségeire, de az is tény, hogy komoly bevételt termelnek a Universalnak és a rajongók szeretik a popcorn mozit!

Ráadásul Vin Diesel már korábban jelezte, hogy egy 9. és egy 10. résszel még biztosan jelentkeznek. Előbbi talán már hamarabb is megérkezhetett volna, azonban a stúdió úgy érezte, hogy a Dwayne Johnson – Jason Statham párosból egy önálló filmet is ki lehet hozni, így idén érkezik a Hobbs & Shaw, amiben csak ez a két karakter tér vissza a korábban megismert csapatból és együtt akcióznak, a tőlük megszokott kőkemény módon és persze egymás cseppet sem finomkodós ugratásával.

Jövőre viszont jön a főcsapás 9. része, ezt most Vin Diesel jelentette be egy videóban, amelyben Michelle Rodriguezzel közösen tűnt fel.

Éppen most végeztünk az első napi forgatással. Olyan ez, mint egy csoda. Köszönjük a Universalnak és hálásak vagyunk az egész csapatnak. Hihetetlen a stáb, a színészek és persze a legfontosabb, hogy hálásak vagyunk nektek, az egész világnak, hogy odavagytok ezért a szériáért – hangzik el a videóban.

A történetre természetesen nem igazán tértek ki, az viszont kifejezetten jó hír, hogy Michelle Rodriguez is visszatért. Az ő szereplése kérdéses volt, hiszen néhány hónapja jelezte, hogy ha a női szereplők továbbra is a háttérben mozognak, akkor ő kihagyná az újabb részt. Úgy tűnik, hogy ezen a téren változásra lehet számítani.

Diesel és Rodriguez mellett egy másik posztban Nathalie Emmanuel is posztolt arról, hogy elstartoltak a forgatások, hiszen ő is visszatér, de Tyrese Gibson, Jordana Brewster és Ludacris felbukkanására is számíthatunk.

Dwayne Johnson és Jason Statham viszont kihagyják a 9. részt. Vin Diesel és Johnson ugyanis még korábban összevesztek és a békélést azt sem segítette, hogy elkészült a Hobbs & Shaw, Vin Diesel sokszor kritizálta ezt a döntést. Izomból viszont így sem lesz hiány a vásznon, ugyanis John Cena biztosan csatlakozik a stábhoz, bár egyelőre nem tudni, hogy neki milyen szerepet szánnak.

A Halálos iramban 9. része 2020. május 22-én érkezhet meg a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here