Ha azt hitted, hogy Dom Toretto és a család végre nyugton pihenhet, akkor tévedtél. A Halálos iramban 9 most szinkronos előzetesen rendez kőkemény csapatást!

Azt a leborult szivarvégit! Ekképpen nyöghetünk fel a Halálos iramban 9. szinkronos előzetesének láttán. A Toretto család ez alkalommal is veszélybe kerül, ráadásul az sem titok, hogy ezzel a résszel még nem zárul a franchise, hiszen a 10. film is elkészülhet.

Annyira viszont ne rohanjunk előre. A Hobbs & Shaw után ugyanis ismét visszatérünk a Halálos iramban főcsapásához és ismét a Toretto família akciózhat egy nagyot.

A történéseken a készítők most egy meglehetősen nagyot csavarnak, ami már az előzetesből is kiszűrhető. Dom számára ugyanis mindig fontos volt a család, ám most pont az egyik családtagja fordul ellene. Persze nem a régi bandatagok között kell árulást szimatolni, hanem Dominic Toretto rég eltűnt testvére bukkan fel, aki ráadásul a legutóbbi részek gonoszával, Cipherrel, Charlize Theron karakterével szövetkezik, hogy lenyomja Dom-ot.

Utóbbi karaktert amúgy John Cena alakítja, aki azután kapott szerepet a szériában, hogy Dwayne Johnson-t kigolyózták onnét. Nyilván nem maradhatott a franchise másik nagy darab, expankrátor nélkül!

A kilencedik részre amúgy a széria szinte minden fontosabb karaktere visszatér, így például Helen Mirren feltűnésére is számíthatunk, annak ellenére, hogy a fiát alakító Jason Statham például úgy tudni nem kapott szerepet a folytatásban.

A rendezést Justin Lin vezényelte, aki legutóbb a hatodik résznél látott el hasonló feladatokat.

A koronavírus-járvány persze ennek a filmnek is alaposan betett. A stúdió ráadásul elég betyáros csúsztatás mellett döntött, hiszen a tavasz környéki időponthoz ragaszkodtak, így 2021-re tolták a premiert.

Persze mindez érthető, hiszen hagyományosan őrült jó bevételeket produkál ez a széria, nyilván a stúdió nem akart kockáztatni azzal, hogy augusztusi vagy még későbbi időpontban küldik mozikba a végeredményt, számolva azzal, hogy talán a moziba járási kedv még nem lesz az igazi.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here