Végre itt a Gyerekjáték remake első előzetese!

0
682
Végre itt a Gyerekjáték remake első kedvcsinálója!
Végre itt a Gyerekjáték remake első kedvcsinálója!

Nyáron érkezik az új Gyerekjáték film, ami rebootolja a jól ismert sztorit. Végre megkaptuk az első kedvcsináló videót!

Plakát már hetekkel korábban érkezett az új Gyerekjáték filmhez, amin akkor a címszereplő „jófiút” is láthattuk. Nos, az első kedvcsinálóból őt pont kihagyták és inkább csak utalgatnak rá, azonban a többi szereplő előkerül. Így például Aubrey Plaza vagy Brian Tyree Henry is.

A történet az elmúlt években az eredeti ötletgazda, Don Mancini rendezésében két újabb felvonást is kapott. Ezek mondjuk a mozit elkerülték, viszont nem is sikerültek olyan rosszul. Azt követően azonban Mancini úgy gondolta, hogy érdemes lehet egy új filmet készíteni, már kifejezetten a mozikba tervezve, ráadásul amolyan reboot formájában. Ez mondjuk nem minden, hiszen Mancini közben az eredeti, 1988-as alapsztorit is folytatná, az esetben pedig egy sorozat formájában érkezhet meg a Gyerekjáték.

A mozis változat viszont újra indít mindent, egyes pletykák arról is szóltak, hogy Chucky eredettörténete is teljesen más lesz, mint a korábbi.

A rendezést nem is Mancini vezényelte, producerként viszont részt vett a munkálatokban. A direktori székben viszont Lars Klevberg kapott helyet, aki néhány éve a Polaroid című rövidfilmjével hívta fel magára a szakma figyelmét – el is készíthette a sztori egészestés változatát.

Aubrey Plaza a 2019-es Gyerekjáték reboot-ban.
Aubrey Plaza a 2019-es Gyerekjáték reboot-ban.

A sztori szerint Aubrey Plaza karaktere egy játékbabával lepi meg kisfiát, azonban a babáról kiderül, hogy talán sokkal elevenebb még annál is, mint amennyire egy beszélő babának lennie kellene.

A készítők tényleg ígértek új elemeket és folyamatosan úgy hivatkoztak a filmre, mint egy nem klasszikus rebootra. Erre pedig szükség is van, hiszen habár a legutóbbi néhány éve készült két Gyerekjáték filmet a rajongók szerették, a mozis színtér azért más kávéház.

Egy gyilkos baba története pedig 2019-ben nem biztos, hogy alapvetően igazi újdonságnak számít. Pedig azért jó esély van arra, hogy a stúdió nem is feltétlen csak egyetlen filmben gondolkozik, így biztos kitesznek majd magukért.

A tengerentúli mozikba 2019. június 21-én érkezik az új Gyerekjáték film, amire reméljük, itthon sem kell majd sokkal többet várnunk.

Gyerekjáték 2019 előzetes #1:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here