Fiatalabb X-Men: Farkas jöhet a Marvel-től!

0
1131
Fiatalabb X-Men: Farkas jöhet a Marvel-től! - Talán Daniel Radcliffe személyében.
Fiatalabb X-Men: Farkas jöhet a Marvel-től! - Talán Daniel Radcliffe személyében.

Már nincs sok hátra és az X-Men jogai visszakerülnek a Disney tulajdonába. Ezt követően pedig a mutánsok is csatlakoznak a Marvel Filmes Univerzumához. Jó eséllyel több új szereplővel, köztük egy új Farkassal!

Vagy ugye Rozsomák, ha a képregényekhez hűen szeretnénk őt megemlíteni. A Farkas vs. Rozsomák vitába viszont most kérlek ne menjünk bele, foglalkozzunk inkább a ténnyel hogy hosszú idő után az X-Men és amúgy nem mellesleg a Fantasztikus Négyes jogai és karakterei visszavándorolnak a Disney-hez.

A vándorlás egyébként úgy történt meg, hogy a Disney felvásárolta a Fox-ot, így aztán a nálunk lévő Marvel karakterek mellett minden más is benne van a csomagban. Azonban most koncentráljunk csak a képregényhősökre.

Az X-Men és Fantasztikus Négyes jogokat egyébként még a ’90-es években adta el a Marvel Comics, akkor elég komoly bajban voltak és így sikerült a cégnek megmenekülnie. A viharfelhők viszont azóta eloszlottak és ha maradunk a hasonlatnál, akkor azóta csakis napsütés van a Marvel életében. Az X-Men jogokra pedig már régóta fájt a stúdió foga, most pedig az övék lesz minden. Ezzel mi, rajongók valószínűleg jól járunk, Kevin Feige vezényletével pedig ügyesen fésülik majd össze a sztorikat.

marvel farkas
Kevin Feige vezényletével történhet a karakterfrissítés.

A karaktereket és a szereposztásokat illetően viszont kérdés, hogy mire számíthatunk. Erről még igazán a Marvel Studios elnöke sem nyilatkozott. Az egyik lehetséges alternatíva ugyanis az, hogy teljesen új színészekkel kezdenek dolgozni, aminek előnye és valljuk be hátránya is van. Michael Fassbender ugyanis zseniális Magneto, ez nem is kérdés. Ugyanakkor lehet a stúdió fiatalabb színészeket szeretne, akikkel sokkal hosszabb távon tudnak együtt dolgozni.

Ez a kérdés pedig különösen izgalmas Farkas/Rozsomák esetében, aki nem az a gyorsan öregedős fajta. Úgy tudni, hogy a Marvel ezen a téren mindenképpen fiatalítani szeretne. Viszont Lauren Shuler Donner producer szerint ettől elképzelhető, hogy az idősebb Farkas szerepében esetleg Hugh Jackman visszatérjen. A gondolattal mindenképpen érdemes eljátszani, jó húzás lehetne a Marvel részéről, még ha csak apróbb jelenetekre is korlátozódna ez az együttműködés – már persze ha Jackman is akarja.

A fiatalítás viszont ezen karakter esetében biztos, így Feige-nek és csapatának azért nyomhatja a vállát a teher, hogy a legtökéletesebb színészt találják meg a feladatra. Ez a karakter ugyanis igazán legendásnak számít az X-Men franchise-ban. Jelentkezők persze biztos bőven akadnak, egyes pletykák például arról szólnak, hogy Daniel Radcliffe szívesen vállalná a melót.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here