Zúzós, látványos és igazán pörgős előzetest kapott a Fekete Özvegy, ráadásul jó eséllyel ez az utolsó trailer a premier előtt.

Persze ez utóbbi tényt, azért még bőven áthúzhatja a koronavírus helyzet, hiszen a Marvel úgy tervezte, hogy 2020. április 30-án mutatja be a soron következő szuperhős mozit.

Végül azonban kénytelenek voltak novemberre tolni a bemutatót. Így aztán megeshet, hogy a várakozó rajongókat meglepik egy újabb előzetessel, de a nyakunkat erre azért nem tennénk. Pedig eleinte igyekezett magát tartani a stúdió, de sajnos az események olyan irányt vettek, hogy nekik is csúsztatni kellett a premieren.

A Fekete Özvegy végső előzetest elnézve ráadásul igen csak vérezhet a szívünk, hiszen iszonyatosan jónak ígérkezik a karakter első és jó eséllyel utolsó önálló filmje.

Tény, hogy meglehetősen hosszú út vezetett ahhoz, hogy ez a film elkészüljön. Scarlett Johansson karaktere ugyanis már 10 éve debütált a Marvel Filmes Univerzumában, még a Vasember 2. részében. A Marvel viszont úgy tűnt nem bízik eléggé a női szuperhősökben.

Más kérdés, hogy azért a Marvel Kapitány esetében nem is feltétlen sikerült hibátlant alkotni, de nyilván a DC-féle Wonder Woman sikere azért meggyőzte a stúdiót, hogy a női szuperhősöknek is van keresnivalójuk a vásznon.

A Fekete Özvegy története a Polgárháború és a Végtelen háború közötti időszakban zajlik majd. Ráadásul Natasha Romanff múltját ismerhetjük meg, amely eddig azért elég titokzatos volt, néhány utaláson túl nem sok mindenre derült fény. Ráadásul a képregényekből azért tudjuk, hogy ez a múlt meglehetősen sötét.

Az aktuális ellenfél Taskmaster lesz, aki elvileg képes lemásolni nagyon gyorsan mások harci technikáit, megoldásait, ami elég komoly ellenféllé teszi őt. A karaktert a Stranger Things-ből ismerős David Harbour alakíthatja, akit nem rég Hellboy-ként is láthattunk a mozikban. Míg rajta kívül Florence Pugh és Rachel Weisz is csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumához.

Ne hagyd ki az előzetest! Nagyon izgalmasra és látványosra sikeredett!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here