Emma Watson is ott lehet a Fekete Özvegy filmben!?

0
632
Emma Watson is ott lehet a Fekete Özvegy filmben!?
Emma Watson is ott lehet a Fekete Özvegy filmben!?

Egyelőre kissé ködösnek tűnik a Marvel által tervezett önálló Fekete Özvegy film, ám a legújabb pletykák arról szólnak, hogy Emma Watson is szerepet kaphat az alkotásban.

A Marvel Studios titoktartásban elég jó, ugyanis továbbra sem nagyon nyilatkozott senki semmi konkrétat a Fekete Özvegy mozifilmről. Kevin Feige mondjuk legalább nem cáfolta a dolgot, amikor arra reagált, hogy korhatáros film lehet a végeredmény. Annyit mondott, hogy a 18 karikás elképzelés még csak fel sem merült senkiben, kacsa az egész. A film terveit viszont nem cáfolta.

A verebek arról csiripeltek, hogy még februárban megkezdődhetnek a film forgatásai, ám ebből sem lett semmi, most már inkább nyári kezdésről lehet hallani és 2020-as premierdátumról. Hivatalos bejelentés viszont egyik kérdést illetően sem érkezett.

Az biztosnak tűnik, hogy Cate Shortland kapja a rendezést, na meg az is, hogy a sztori a múltban játszódik, jó eséllyel egy eredettörténetet kaphatunk. Ez pedig azt feltételezi, hogy még a Vasemberes felbukkanása előtti időszakot ismerhetjük meg Fekete Özvegy életéből.

A That Hashtag Show oldalon más híresztelések is napvilágot láttak, amiket egyelőre azért érdemes pletyka szintjén kezelni. Az oldal írói ugyanis úgy tudják, hogy a háttérben azért már erősen zajlanak a meghallgatások. Emma Watson, Alice Engler (Lenyűgöző teretmények), Dar Zuzovsky (Bnei Aruba) és Florence Pugh (Családi bunyó) is jártak már a Marvelnél, állítólag Fekete Özvegy szerepeket illetően.

Az oldal szerint többek között a film egyik gonoszát keresik, akit amolyan női Bond-ként jellemeznek, ám ezen felül meglehetősen titokzatos a helyzet.

Az sem egyértelmű, hogy az említett színészek mind a gonosz szerepére pályáznak vagy esetleg más szerepekben, mondjuk Natasha Romanoff oldalán tűnnek majd fel a végeredményben.

Úgy gondoljuk, hogy hamarosan hivatalos bejelentések is érkezhetnek. Ha nem is heteken belül, de a Pókember: Idegenben premierjét követően jó eséllyel lehull a lepel a 2020-as és 2021-es Marvel tervekről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here