64 évvel korábban játszódó előzményfilmet kap Az éhezők viadala!

0
325
Előzményfilmet kap Az éhezők viadala!
Előzményfilmet kap Az éhezők viadala!

Tudtuk jól, hogy a Lionsgate nem szeretné elengedni Az éhezők viadala franchise-t és most úgy tűnik megtalálták a módját a folytatásnak.

Elképesztő sikert ért el nem is olyan régen a Lionsgate Az éhezők viadala filmekkel. Az alapvetően háromrészes regényt négy felvonásban mesélték el a nézőknek, a siker pedig több mint 3 milliárd dollárt eredményezett a stúdiónak. Még azzal együtt is, hogy az utolsó regény kettészedésével nem mindenki értett egyet és talán valóban kicsit felesleges volt. A stúdió már akkor is pedzegette, hogy valamilyen módon folytatni szeretnék a kalandot, ez pedig most egyre inkább körvonalazódik.

Suzanna Collins írónő ugyanis 2020 májusában kiadja Az éhezők viadala előzmény könyvét. A stúdió pedig ezt az alapanyagot használná fel egy újabb filmhez vagy akár filmekhez.

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a stúdió és az írónő ismét együttműködnek, a cél pedig természetesen az új sztori filmes feldolgozása. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy 64 évvel játszódik korábban, mint Katniss története, pontosabban az első film, így a 10. Éhezők Viadalát ismerhetjük majd meg.

Joe Drake, a stúdió elnöke úgy nyilatkozott, hogy baromira várják meg, hogy a könyv megjelenjen, hiszen kíváncsiak a végeredményre, másrészt pedig már a megfilmesítésről is elkezdtek egyeztetni Collins-szal.

Persze ennek okán biztosak lehetünk abban, hogy a már megismert szereplő nem térnek vissza, pedig igazi sztárparádét vonultatott fel a korábbi négy film. Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Josh Hutcherson és Elizabeth Banks neve is egészen jól cseng. Így aztán nem kérdés, hogy jó eséllyel az előzményfilm is erős színész felhozatallal bír majd.

Az viszont egyelőre titok, hogy mik a tervek és Joe Drake arról sem igazán nyilatkozott, hogy mikor lehet a vásznon is valóság a szóban forgó kaland. 2020. május 19-ére ígéri Collins a könyvet, így talán jó eséllyel talán időben ezután lehet valami a filmből, talán 2021, 2022 környékén láthatjuk, hogy mi sült ki ebből.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here