Eddig titkolt óriásszörnyek is felbukkannak a Godzilla II-ben?!

0
361
Eddig titkolt óriásszörnyek is felbukkannak a Godzilla II-ben?!
Eddig titkolt óriásszörnyek is felbukkannak a Godzilla II-ben?!

Egy egészen érdekes teória látott napvilágot nem rég a Godzilla II: A szörnyek királya filmmel kapcsolatban. Néhányan úgy gondolják, hogy nem csak az eddig beharangozott szörnyek lesznek ott a filmben!

Az nem is kérdés, hogy a május végén érkező új Godzilla filmben a címszereplővel találkozhatunk. Naná, hiszen a történet origójáról van szó. Az előzetesekből, sőt tulajdonképpen már korábban az is kiderült, hogy három másik titánra is számíthatunk. Név szerint King Ghidora, Mothra és Rodan lesz az, akik szintúgy szerepet kapnak és borzolják a kedélyeket.

Nem régiben azonban megjelent egy képregény, amelyet Arvid Nelson és Drew Edward készítettek. Ez ha minden igaz amolyan előzményképregényként szolgál a filmhez. Eszerint pedig két másik óriásszörny felbukkanására is számíthatunk az eddigieken felül.

Az kérdés egyelőre, hogy ők csak a képregényekben kapnak szerepet vagy a filmben is láthatjuk őket. A stúdió ezen a téren meglehetősen szűkszavúnak bizonyult.

A két szörny kiléte tehát titok, ha egyáltalán igaznak bizonyul majd ez a teória. Elképzelés viszont azzal kapcsolatban is van a rajongók részéről, hogy a két plusz szörny melyik ellenlábas lehet. Az első Godzilla filmben egy vadonatúj titánt álmodtak meg a készítők, most viszont úgy tűnik, hogy ha lesz plusz két rémségünk, akkor is a tradíciókhoz nyúlnak vissza. A pletykák szerint Kumonga lehet az egyik titán, akivel az 1967-es Godzilla filmben találkozhatott a közönség. Valamint Anguirus nevét emlegetik, aki az első szörnyeteg volt, akivel Godzillának meg kellett küzdenie, még az 1955-ös filmben.

Kérdés, hogy a készítők valóban ennyire halmozzák-e majd a gigantikus lényeket, de az biztos, hogy május végén sokkal okosabbak leszünk ezen a téren.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here