Dwayne Johnson kimaradhat a Halálos iramban 9-ből

0
650
Dwayne Johnson kimaradhat a Halálos iramban 9-ből
Dwayne Johnson kimaradhat a Halálos iramban 9-ből

Hamarosan kezdődik a Halálos iramban 9. részének forgatása. Egyelőre pedig nagyon úgy néz ki, hogy Dwayne Johnson-t kihagyják a történetből.

Dwayne Johnson, a Szikla érkezése úgy gondolom kifejezetten jót tett a Halálos iramban franchise-nak. A behemót az ötödik részben csatlakozott a csapathoz, egészen pontosan eleinte még ellenük volt, majd összebratyiztak és közösen zúzták az ellent. Hobbs karaktere ráadásul annyira működött, hogy a stúdió egy saját spin-off filmet is készített vele, ez lesz a hamarosan érkező Hobbs & Shaw, amelyben Johnson és Jason Statham kell, hogy együttműködjenek egy nagyobb jó érdekében.

Hobbs-ból tehát 2019-ben nem lesz hiány, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy a Halálos iramban 9. részében már nem számíthatunk rá. Az MTV News-nak adott interjújában utalt erre a színész.

A terv mindvégig az volt, hogy ez az univerzum egyre nagyobb legyen és bővüljön. Most viszont ott tartunk, hogy jó eséllyel nem szerepelek a Halálos iramban 9. részében, hiszen már készülnek a forgatásra. Persze aztán ki tudja mi lesz, hiszen tervben van egy tizedik film is. Ráadásul Hobbs és Dom között lezáratlan ügy van.

Biztosra persze még nem vehetjük, hogy Szikla kimarad, de lehet nem kell meglepődni azon, ha így történik. Vin Diesel és Tyrese Gibson egyébként sem örült már az elmúlt időszakban a színész csatlakozásának. Állítólag a legutóbbi film forgatásain Vin Diesel és Dwayne Johnson elég keményen összeveszett. Előbbiek szerint a Szikla érkezése tönkretette a családot és nagyon előtérbe helyezte az ügynök karakterét.

Hobbs így aztán lehet most önálló filmet kapott és legközelebb a Halálos iram univerzumban majd csak a tizedik felvonásban lesz jelenése. Persze az is lehet, hogy a Hobbs & Shaw annyira jól sül el, hogy az még annak előtte folytatást kap. Így legyen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here