Dwayne Johnson nagyot alakít a Családi bunyó magyar előzetesében!

0
781
Családi bunyó promo poszter.

A hivatal című sorozat ötletgazdájának legújabb filmje a Családi bunyó, amelyben Dwayne Johnson saját magát alakítja! Szó szerint ütős lett az első előzetes.

Befutott az első szinkronos előzetes a Családi bunyó című filmhez. A sztorit alapvetően igaz történet alapján készülhetett el, Stephen Merchant újdonságáról van szó. A forgatókönyvet és a rendezést jegyző úriember A hivatal című sorozattal már letette a névjegyét. Ráadásul most is valami egészen ütős anyagra számíthatunk tőle.

Nem is csak Merchant neve az, amire felkaphatjuk a fejünket, hanem Dwayne Johnson-é, aki az elmúlt időszakban lépten-nyomon feltűnik a hollywoodi produkciókban.

Dwayne Johnson nagyot alakít a Családi bunyó előzetesében!
Dwayne Johnson nagyot alakít a Családi bunyó előzetesében!

Tényleg elképesztő a munkatempója, hiszen tavaly a Nagypályások című sorozata mellett a Rampage-ben és a Felhőkarcolóban is találkozhattunk vele. Idén pedig jön a Halálos iramban spin-off vele és Jason Stathammel, na meg a Jumanji folytatása is, amelyet jelenleg is forgat. Ezek mellett pedig egy halom tervezett film is szerepel az asztalán. A Családi bunyó viszont a munkásságát illetően is igazi kuriózum lesz, hiszen a pankrátorból lett színész saját magát alakítja majd.

A szinopszis szerint adott Ricky és Julia, akik annak idején a bűn útjára tévedtek, manapság azonban már igyekeznek becsületes állampolgárként élni, és Paige-t a lányukat, valamint Zak-et, a fiúkat is így nevelni.

Aqueela Zoll és Florence Pugh a film egyik jelenetében.
Aqueela Zoll és Florence Pugh a film egyik jelenetében.

A fiatalok együtt szoktak ringbe lépni kisebb pankrációs rendezvényeken, ám most egy nagy lehetőség jön az életükbe. Felvételt nyerhetnek a profik közé, a WWE-be. A probléma azonban az, hogy lehet ebben a ringben és szupersztárságban már nem lesz mindkettőjüknek hely. A siker érdekében pedig kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállni.

Egészen okos és szerethető vígjátéknak tűnik az előzetes alapján a Családi bunyó. Így aztán nem is csoda, hogy alig várjuk a március 14-i premiert.

Családi bunyó magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here