Jövőre indul a Doctor Strange 2. részének forgatása?

0
415
Jövő indul a Doctor Strange 2. Részének forgatása?
Jövő indul a Doctor Strange 2. Részének forgatása?

Úgy tűnik apró, ám annál izgalmasabb fejlemény érkezett a Doctor Strange 2. részével kapcsolatban. 2020-ban elkezdődhet a forgatás.

A Marvel Studios sikert sikerre halmoz. Ez azt gondolom, hogy az elmúlt évek fényében nem is igazán kérdés. Kis túlzással a stúdió nem tud hibázni, a szuperhős filmjeik ugyanis javarészt kivétel nélkül működnek. Ez alól talán az utóbbi időszakban a Marvel Kapitány volt kivétel, egy kicsit, mert rossznak azért azt is túlzás volna nevezni.

A szólófilmek közül viszont a 2016-os Doctor Strange tény, hogy nagyobbat szólt. A Benedict Cumberbatch főszereplésével készült film remekül ötvözte a szuperhős kalandot a varázslattal, a karakternek pedig természetesen a Végtelen háborúban és a Végjátékban is fontos szerep jutott. A stúdió pedig nem is szeretne lemondani a színészről és Strange-ről.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy jöhet a folytatás, ezt Kevin Feige időközben meg is erősítette, bár premierdátumot nem adott a filmhez. Ebből aztán arra következtethetünk, hogy a negyedik fázisban nem lesz ott a Doctor Strange 2, így aztán inkább 2022 környékén érkezhet meg a végeredmény. Vagy meglehet, hogy változik az előre beharangozott menetrend, azért ilyet is láttunk már és hamarabb érkezik az újabb varázslatos filmélmény.

Benedict Wong, aki a filmben is egy Wong nevű karaktert alakít mindenesetre egy interjúban elárulta, hogy Végjáték premierjén már volt szerencséje találkozni a második rész forgatókönyvírójával. A nevét sem ő, sem a stúdió nem árulta el, de Wong szerint a szkript még idén elkészülhet, jövőre pedig munkába állhat a stáb.

Az biztos, hogy a rendezést ismét Scott Derrickson vezényelheti és nyilván Benedict Cumberbatch, de jó eséllyel Wong is visszatér majd. Rachel McAdams szerepe még kérdéses, bár őszintén szólva meg lennénk lepve, ha őt kihagynák a sztoriból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here