Az megvan, hogy a Deadpool 2 elspoilerezte a Sötét Főnix karakterének halálát?!

0
393
Az megvan, hogy a Deadpool 2 elspoilerezte a Sötét Főnix karakterének halálát?!
Az megvan, hogy a Deadpool 2 elspoilerezte a Sötét Főnix karakterének halálát?!

A Deadpool 2. részében volt egy jelenet, ami lerántotta a leplet a Sötét Főnix egy-egy fontos momentumáról. Neked feltűnt?!

A Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool jött, látott és győzött. Az első film hatalmasat szólt és a második is egészen jól sikerült.

Ami jó hír, hogy a Disney sem szeretne pontot tenni a sztori végére, így a Fox felvásárlása után is jó esély van arra, hogy szabadszájú zsoldosunk újra visszatérjen a vászonra.

Viszont maradjunk egy kicsit a második felvonásnál. Talán rémlik az a jelenet, amelyben a jól ismert X-Men-ek is felbukkantak egy pillanatra.

Ez volt az, amikor Deadpool annak próbált meg utána járni, hogy az X-birtokon miért nincs ott senki. Azzal viccelődött, hogy a többiek bujkálnak előle. Persze kiderült, hogy ebben tényleg van valami, hiszen a jelenet egyik részében Deadpool mögött feltűnik néhány jól ismert hősünk, akik diszkréten becsukják a szoba ajtaját, hogy Deadpool még sem véletlen se vegye őket észre.

Ebben a jelenetben X-professzor, Küklopsz, Vihar, Bestia , Árnyék és Higanyszál tűnik fel.

Talán a moziban eszünkbe sem jutott, hogy hol van Sophie Turner és Jennifer Lawrence karaktere. Na, persze néhány rajongók már a Deadpool 2 premierjét követően előállt a kérdéssel. David Leitch viszont elintézte annyival a dolgot, hogy a színésznők nem értek rá. Ami talán azért is lehetett fura, mert a két film forgatása egyszerre zajlott.

Most viszont, hogy tisztában vagyunk a Sötét Főnix történésével erősen adja magát a dolog, hogy a Deadpool 2 bizony a tudtunk nélkül spoilerezett egy picit. Persze kedvenc zsoldosunktól nem is várunk mást.

Na persze azóta azt is tudjuk, hogy nem Sophie Turner és Jennifer Lawrence az, akinek búcsút inthetünk az X-Menben, hiszen a jogok a Disneyhez kerültek, a karaktereket pedig szinte biztos, hogy új színészek fogják majd alakítani. Erről viszont egyelőre még meglehetősen keveset tudni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here