Megérkezett a Deadpool 2 magyar szinkronos előzetes

0
837
Megérkezett a Deadpool 2 magyar szinkronos előzetes
Deadpool 2 poszter az új előzeteshez.

A Marvel szószátyár és vulgáris szuperhőse visszatér a mozikba. A Deadpool 2 magyar előzetese pedig most sem ígér mást, mint az első rész. Haláli akciókat és olyan beszólásokat, hogy a fal adja a másikat.

Mekkora szerencse, hogy Ryan Reynolds kitartó volt és hosszú időn keresztül rágta a Fox fejeseinek fülét Deadpool ügyben. A stúdió ugye az egyik Farkas-filmben szerencsét próbált a zsoldossal, ráadásul már akkor is Ryan Reynolds alakította a karaktert, összevarrt szájjal és legalább olyan izgalmasan, mintha a Zöld Lámpásban találkoznánk vele.

A stúdió viszont nem feltétlen akart egy káromkodós és durvulós szuperhős filmet. Reynolds viszont győzött, a mai napig nem derült ki, hogy a stúdió nem-e azért bólintott rá a projektre, hogy Reynolds végre leszálljon róluk. Így vagy úgy, az ötlet baromira bejött, a Deadpool jött, látott és győzött, bizonyítva azt, hogy egy korhatáros film is hozhat dollármilliókat a konyhára, sőt!

Ryan Reynolds a Deadpool 2. előzetes jelenetfotóján.
Ryan Reynolds a Deadpool 2. előzetes jelenetfotóján.

Mára aztán ott tartunk, hogy a családbarátként azonosítható Disney is gondolkozik azon, hogy a Marvel filmek esetében ők is hajlandóak volnának durvulni. Na, mondjuk ilyen téren ezen azért sincs mit csodálkozni, mivel a Fox felvásárlása jelenleg is folyamatban van a részükről. Az pedig az egyik legnagyobb badarság volna, ha ennek a valós igényeket kielégítő elképzelésnek pontot tennének a végére.

A Deadpool egyelőre megállíthatatlannak tűnik, igaz megtörténhet, hogy a következő film már az X-Force égisze alatt készül el, de az szinte 100%, hogy a Deadpool 2 nem az utolsó antiakcióhős mozi lesz Ryan Reynolds főszereplésével.

A második felvonásban harisnyás jó barátunk újra akcióba kell, hogy lendüljön, ráadásul ez alkalommal kénytelen belátni, hogy egy jóféle casting is a segítségére lehet. Egy szuperkatona érkezése ugyanis alapvetően változtatja meg Deadpool elképzelését a világról, a családról és a barátságról. Persze, ahogy az a magyar nyelvű előzetesből is kitűnik, azért van, amiben Deadpool sem képes változni. A duma az még mindig megy és a kifejezés mód sem lett sokkal szofisztikáltabb.

Deadpool 2 magyar szinkronos előzetes:

A magyar mozikban május 17-én nézhetitek meg a filmet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here