Családi bunyó (2019)

0
1006

Kiből lesz a pankrátor? Erre ad választ az egyébként igaz történésekkel is szolgáló Családi bunyó, amelyben Dwayne Johnson sem akart kimaradni.

Film adatlap

Családi bunyó

 • Magyar cím: Családi bunyó
 • Eredeti cím: Fighting with My Family
 • Műfaj: Életrajzi, Vígjáték, Dráma
 • Szereplők: Dwayne Johnson, Thomas Whilley, Tori Ellen Ross, Nick Frost, Lena Headey, Florence Pugh, Jack Lowden, Olivia Bernstone, Leah Harvey, Mohammad Amiri, Christine Ozanne, Grace Link, Hannah Dodd, Jack Gouldbourne, Elroy Powell
 • Rendező: Stephen Merchant
 • Forgatókönyvíró: Stephen Merchant
 • Amerikai bemutató: 2019. február 22
 • Magyar premier: 2019. március 14.
 • Filmstúdió: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Channel 4 Television Corporation, Film4
 • Forgalmazó: Fórum Hungary
 • IMDb adatlap: Fighting with My Family
 • [ratings]

Tartalom

Zak (Jack Lowden) és Paige (Florence Pugh) érdekes családba született. Apjuk, Ricky (Nick Frost) korábban birkózott, de bűnözői múltja is van. A gyerekek pedig abból élnek, hogy kisebb rendezvényeken pankrátorként lépnek a ringbe. Egy alkalommal azonban komoly lehetőség adódik a fiatalok előtt – lehetőségük nyílik bekerülni a WWE kötelékébe. Minden pankrátor ide vágyik, de a sikert és a csillogást nem olyan könnyű elérni, rengeteg lemondással is járhat a dolog, akár családi téren is komoly döntéseket kell hoznia az embernek.

Képek

Előzetesek

Hírek és érdekességek

A film világpremierje január 28-án volt a Sundance Filmfesztiválon. A visszajelzések pedig meglepően pozitívak voltak a végeredményt illetően.

A ringbne játszódó jeleneteket a WWE Raw után forgatták még 2018 február 20-án, a Los Angeles-i Staples Centerben.

A forgatások során természetesen több kaszkadőrt is alkalmaztak. Zeline Vega és Tessa Blanchard is segítette a csapat munkáját. Vega ráadásul nem sokkal a forgatások befejezése után debütált a WWE-ben.

A forgatókönyvet Stephen Merchant írta, aki a rendezést is levezényelte. Ő A hivatal vagy a Hello Ladies sorozatok megalkotója. Merchant egyébként színészként is feltűnik a filmben.

A filmben valódi pankrátorok is akadnak. Például Saraya-Jade Bevis. A pankrátorhölgy már korábban is próbálkozott a színészettel. Viszont a karrierje kétségtelenül a ringben indult.

Ilyen téren pedig Dwayne Johnson szintén zenész. A pankrátorból lett színész is szerepelt vállalt a filmben. Ráadásul saját magát alakítja, amire eleddig kevés példa volt. Johnson mondjuk nem csak próbálkozik a színészettel, hanem az elmúlt évek egyik legkeresettebb és legjobban kereső színésze volt. A filmezéssel pedig egyelőre úgy tűnik, hogy egy ideig még nem hagy fel. Rengeteg készülő produkció szerepel a tervei között – viszont nem régiben már arról is beszélt, hogy a politikával is foglalkozna. Állítólag az Egyesült Államok elnöki posztját sem tartja elérhetetlennek.

Ha pedig már pankrátorok, akkor talán Stephen Farrelly nevét is érdemes megemlíteni, aki szintén kapott szerepet a Családi bunyóban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here