Új fotókon a Chris Hemsworth és Tessa Thompson nevével fémjelzett Men in Black

0
554
Jelenetfotók a filmből 01
Új fotókon a Chris Hemsworth és Tessa Thompson nevével fémjelzett Men in Black

A nyári filmes dömping idején érkezhet meg a hazai „falakra” a Men in Black, ami a múltkori ütős előzetes után, most a főszereplő párosról mutat egy vadonatúj képet!

A Sony néhány éve már befürdött azzal, amikor egy korábbi klasszikust akartak megújítani. A Szellemirtók női főszereplőkkel készült új felvonása ugyanis minden volt csak jó nem. A stúdió viszont remélhetőleg tanult a hibáiból és a Men in Black esetében már minden gyermekbetegséget és orbitális hibát sikerül kiszűrni. Egyelőre azért úgy tűnik, hogy nincs félnivalónk.

Érdekes lehet egyébként, hogy a Szellemirtókban is szerepet kapott Chris Hemsworth és most a Men in Blackban is láthatjuk. Azt mondjuk gyorsan tegyük hozzá, hogy a Szellemirtók filmben talán pont ő volt az egyetlen, aki szerethető és szórakoztató alakítást nyújtott. A karaktere pedig legalább annyira laza lesz az új Men in Black film előzetese alapján.

Ráadásul egy olyan társat kapott maga mellé, akivel a Thor: Ragnarök-ben már bizonyítottak. A film női főszereplője ugyanis Tessa Thompson.

A párosról érkezett most egy újabb fotó, amin ők ketten meglehetősen lazának tűnnek a formaöltözetben. Teszik ezt annak ellenére, hogy a háttérben lévő fegyveresek picit mintha izgatottabbak lennének és egy feje tetejére borult járművet is láthatunk. Persze a Men in Black univerzumában ez csak természetes.

Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül jelenetfotóján Chris Hemsworth és Tessa Thompson.
Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül jelenetfotóján Chris Hemsworth és Tessa Thompson.

Az új film tulajdonképpen egy spin-off lesz, hiszen sem Tommy Lee Jones, sem Will Smith nem tér vissza. Azonban ugyanazon filmes univerzumban járunk, csak most éppen a szervezet londoni részlegét ismerhetjük meg.

A hivatalos szinopszis azonban a baj minden eddiginél nagyobb lesz és egy globális fenyegetéssel kell szembe nézniük a Sötét Zsaruknak, akik azért vannak, hogy védelmezzenek minket, földi halandókat. A szervezetbe azonban úgy tűnik, hogy beépült egy tégla, aki nagyon komoly vészt hozhat a világra.

Hemsworth és Thompson mellett Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall és Laurent Bourgeois is feltűnik majd. A premier a magyar mozikban 2019. június 14-én várható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here