A híresztelések ellenére Chris Evans mégsem int búcsút a Marvelnek?

0
697
A híresztelések ellenére Chris Evans mégsem int búcsút a Marvelnek?
A híresztelések ellenére Chris Evans mégsem int búcsút a Marvelnek?

Amerika Kapitány túlélte a Végtelen háborút. Az viszont kérdés, hogy a Végjátékot is megússza-e? Akármi is történik, könnyen lehet, hogy Chris Evans marad a Marvel alkalmazásában.

Már a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásai során is sokat lehetett arról olvasni, hogy Evans karaktere, Amerika Kapitány az életét veszti a Thanos elleni harcokban. A karakter viszont túlélt, ráadásul azok közé tartozik, akik a csettintést követően is az élők sorában maradtak. Így aztán biztosak lehetünk benne, hogy a Végjátékban nagyon fontos szerepe lesz a Kapitánynak.

Az viszont továbbra is kérdés, hogy mi történik a karakterrel a negyedik Bosszúállók film végén. A legtöbben arra voksolnak, hogy a Kapitánytól búcsút kell majd vennünk, most már tényleg. A rendelkezésre álló infók szerint ugyanis a Végjáték utánra már nincs szerződése a színésznek. Ráadásul Evans is többször úgy nyilatkozott már, hogy imádja ezt a szerepet, de sok idejét felemészti és bizony más szerepekben is szeretné magát kipróbálni. Ő tehát voltaképpen elbúcsúzott a karaktertől.

Chris Evans a Bosszúállók: Végjáték jelenetében.
Chris Evans a Bosszúállók: Végjáték jelenetében.

Ennek ellenére arról is hallani, hogy a Russo testvérek még terveznek a karakterrel. Ennek okán pedig joggal feltételezhetjük, hogy majd csak a Végjátékot követően leszünk okosabbak.

A neten viszont ennek ellenére felütötte a fejét egy érdekes hír. Úgy tudni, hogy Kevin Feige a Marvel Studios elnöke semmiképpen nem engedné el Evans-t. Ezen pletykák szerint mondjuk nem Amerika Kapitányként számítanának rá, hanem rendezői feladatokkal bíznák meg a Marvel Univerzumon belül.

Nem is biztos, hogy hirtelen a filmes felhozatalra kell gondolni, inkább a Disney+-ra tervezett sorozatok között lapulhat Evans projektje. Loki és Skarlát boszorkány főszereplésével is érkezhet majd arra a platformra minisorozat, ezekkel kapcsolatban Chris Evans nevét egyelőre nem említették. Így aztán könnyen lehet, hogy egy még be nem jelentett minisorozat landolhat nála.

Evans 2014-ben egyébként már kipróbálta magát a kamera másik oldalán, akkor A szerelem útján című filmet dirigálta.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here