Budapest utcáin forog a Fekete Özvegy film! + képgaléria

0
582
Budapest utcáin forog a Fekete Özvegy film! + képgaléria
Budapest utcáin forog a Fekete Özvegy film! + képgaléria

A Marvel meglehetősen titokzatos a tervezett Fekete Özvegy film kapcsán, hivatalos bejelentést alig-alig tettek, a forgatások kezdését viszont nem tudták eltitkolni. Norvégia után pedig már Magyarországon dolgozik a stáb.

Kevin Feige azt ígérte, hogy a Pókember: Idegenben után fogják lerántani a leplet a készülő Marvel újdonságokról. Ez viszont egyelőre nem történt meg. Vagy a San Diegoi Comic Con vagy az augusztusi D23 expó lehet az a helyszín, ahol ez megtörténhet, addig pedig maradnak a találgatások.

Illetve a konkrétumok.

A Fekete Özvegy filmmel kapcsolatban ugyanis a stúdió nem sok infót osztott meg, de nyilvánvaló volt, hogy készül valami, már csak azért is, mert Scarlett Johansson például elárulta, hogy összejöhet a film. A stúdió ennek ellenére sem akarta nagydobra verni a dolgot.

Néhány héttel ezelőtt teljes titokban kezdett dolgozni a stáb Norvégiában, de persze a szemfüles rajongók kiszúrták miről is van szó. A csapat pedig már Magyarországon forgat, Scarlett Johansson és Florence Pugh is feltűnt Budapest utcáin, de a forgatási helyszíneken David Harbourt és Rachel Weisz-t is látni lehetett. Nyilvánvaló volt, hogy mi készül, hiszen Johansson Natasha Romanofffként száguldott például egy motoron.

Scarlett Johansson filmje a Fekete özvegy Budapesten forog.
Scarlett Johansson filmje a Fekete özvegy Budapesten forog.

A pontos történet viszont még erősen kérdéses. Nyilvánvaló, hogy időben a Bosszúállók: Végjáték előtt járunk majd, de hogy pontosan hol az még kérdéses. Egyes pletykák arról szóltak, hogy egy eredettörténetet kapunk, ami a Marvel idősíkján az első Vasember film előtt helyezkedik el. Aztán más feltételezések arról szóltak, hogy ha már Budapest utcáin zajlanak a forgatások, akkor a filmekben sokszor emlegetett budapesti kaland kerül előtérbe. Ez azért lehet kérdőjeles, mert Jeremy Renner azaz Sólyomszem, aki a beszélgetések alapján együtt volt ekkor Fekete Özveggyel, nem bukkant fel a forgatási helyszíneken.

A legújabb verzió pedig az, hogy tulajdonképpen a Végtelen háború eseményei után járunk és abba az öt évbe nyerünk bepillantást, amíg Fekete Özvegy a megoldást kereste Thanos pusztítása után.

Ez nem biztos, a film logója viszont igen, ezt már belengette a Marvel, hamarosan pedig talán a részleteket illetően is okosabbak leszünk.

Képgaléria a Fekete özvegy film Budapesti forgatásáról, képeken Scarlett Johansson:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here