Beleshetünk a James Bond 25 kulisszái mögé + videó

0
369
Beleshetünk a Bond 25 kulisszái mögé
Beleshetünk a Bond 25 kulisszái mögé

Habár egyelőre nem halad sétagaloppként a jubileumi Bond-film forgatása, azért javarészt sínen vannak a dolgok. A stúdió egy a kulisszák mögé betekintést nyújtó előzetessel örvendeztetett meg minket.

Az elmúlt időszakban leginkább a felmerülő problémák kapcsán lehetett hallani a Bond 25-ről.

Először is kiderült, hogy Danny Boyle mégsem vállalja a film rendezését, így új direktor után kellett néznie a stúdiónak. Meg is találták Cary Fukunaga-t, aki lelkesen állt a munka elé, igaz egyes pletykák szerint később picit mégis lassan haladt, mert a szünetekben és éjszakánként rengeteget játszik a Red Dead Redemption 2. részével, ami nem gyorsítja a meló. A forgatókönyvet is újra kellett írni egy kicsit. Ha pedig ez nem volna elég, a forgatás néhány hétig azért is állt, mert Daniel Craig megsérült.

Az elmúlt napokban viszont már Jamaicán forgatott a stáb, ahol valószínűleg a történet is elkezdődik majd. Az ottani munkálatokról adott közzé egy előzetest a stúdió, amelyben leginkább a kulisszák mögé leshetünk be egy kicsit.

A szinopszis szerint James Bond már maga mögött hagyta az ügynökséget és Jamaicán él, igyekszik pihenni és élvezni az életet. Sok nyugta azonban nem lehet, ugyanis egy régi barátja, Felix Leiter keresi fel, a CIA-s ügynök segítséget kér, egy elrabolt tudóst kell megkeresni. Bond vállalja a feladatot, de kiderül, hogy kőkemény fába vágta a fejszéjét, a háttérben megbújó titokzatos gazember ugyanis komoly technológiával van felszerelkezve és ez nagyban megnehezíti kedvenc ügynökünk dolgát.

Craig mellett Jeffrey Wright és Lashana Lynch is látható lesz majd a végeredmény, míg az említett főgonosz Rami Malek alakíthatja.

A Bond 25 ugyan hivatalos címet még nem kapott, a premierdátum viszont már megvan. A stúdió 2020. április 8-án szeretné bemutatni a nézőknek a végeredményt.

James Bond 25 – Kulisszák mögötti videó:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here