Jön az élőszereplős Barbie film Margot Robbie főszereplésével

0
717
Filmhírek: Jön az élőszereplős Barbie film Margot Robbie főszereplésével
Jön az élőszereplős Barbie film Margot Robbie főszereplésével

Margot Robbie újabb legendás karakter bőrébe bújhat. Ő lesz Barbie a filmvásznon!

A Warner Bros. és a Mattel már jó ideje egyezkedik azon, hogy végre élőszereplős formában is megvalósulhasson a Barbie-kaland. Illetve a terv nem is konkrétan csak Barbie-ra koncentrálódik, hanem a Mattel játékfiguráinak java részét életre keltenék a megállapodásnak köszönhetően. Na, persze nyilván Barbie kiemelt, hiszen talán alapvetően is a világ legismertebb és legtöbb pénzt hozó játékfigurájáról van szó.

A címszerepet illetően már több színésznőről is lehetett hallani. Először Amy Schumer nevét emlegették, majd felmerült, hogy inkább Anne Hathaway lehet a befutó. A győztes viszont végül mégsem közülük került ki – a Warner Margot-ot szerződtette.

Margot Robbie a Tarzan legendája mozifilmben
Margot Robbie a Tarzan legendája mozifilmben.

A színésznő ráadásul nem is csak szereplőként, hanem producerként is beszáll a film elkészítésébe.

„A majd 60 éve létező Barbie brand millió gyereknek tette lehetővé, hogy a hercegnőtől kezdve akár egészen az elnökig különböző szerepekbe éljék bele magukat. Megtisztelő, hogy én kaptam a szerepet. Úgy hiszem, hogy komoly benyomást tudunk majd tenni a gyerekekre és minden nézőre” – fogalmazott közösségi oldalon Margot Robbie.

Talán nem is meglepő, hogy a Warner őt választotta, hiszen közös munkából eddig sem volt hiány. Sőt, biztosra mondhatjuk, hogy a Barbie film előtt a színésznő egy kicsit rosszalkodni is fog. A Birds of Prey forgatása ugyanis hamarosan rajtol, ott pedig, ha lehet így fogalmazni, amolyan anti-Barbie lesz Margot – hiszen ismét Harley Quinn lehet.

Margot Robbie filmekből és szerepválasztásokból eddig sem volt hiány – ha már legendás karakterek, akkor Jane-t is említhetjük a Tarzanból – így jó eséllyel tényleg ütős végeredményre számíthatnak a Barbie-fanok.

Előző cikkA csempész (2018)
Következő cikkEgy kutya hazatér (2019)
A Rádió 7-ben pörgetem a legfrissebb slágereket. A filmek iránti szeretetem már kisgyerek koromban kialakult, azóta se küzdöttem le ezt a fertőzést. Tőlem értesültök a legfrissebb filmhírekről ezen az oldalon. Ha a keményebb műfaj érdekel, akkor a Horror-Filmek.Hu weboldalon is megtalálsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here